Goedkope tickets Bangkok

Emirates heeft op 23 november een vroegboekactie gelanceerd op haar website. Gedurende 10 dagen kan je vliegtickets boeken naar diverse bestemmingen, waaronder Bangkok, tegen actietarieven.

Goedkope tickets Bangkok

Ben je van plan om naar Thailand te vliegen in de periode tussen 1 februari en 30 juni 2013, dan kan je misschien een goedkope ticket naar Bangkok boeken.

Emirates biedt aantrekkelijke actietarieven om reizigers te stimuleren nu alvast te boeken. Wacht niet te lang want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Emirates

Luchtvaartmaatschappij Emirates uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), groeit sinds de oprichting in 1985 zeer snel. Emirates vliegt nu naar 126 bestemmingen in 74 landen.

Emirates gaat ook met ingang van 10 december 2012 dagelijks van Dubai naar Phuket vliegen. De in Dubai gevestigde luchtvaartmaatschappij wil na Bangkok een tweede bestemming in Thailand aanvliegen. Het streven is om daar net voor de feestdagen mee te beginnen.

Thailand

Thailand is een belangrijke markt voor Emirates, er zijn vier dagelijkse vluchten tussen Dubai en Bangkok, waaronder een met de Airbus A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld.

Emirates wil met de populaire vakantiebestemming Phuket, vooral passagiers uit de Verenigde Arabische Emiraten, het Midden-Oosten en Europa aantrekken.

Meer informatie: Emirates Vroegboekactie

21 reacties op “Vroegboekactie Emirates: retour Bangkok v.a. € 659”

 1. gerrieQ8 zegt op

  Ik heb even gekeken voor een vriend die 20 februari wilt komen en 11 maart weer terug wil. 732 euro, dezelfde prijs als China air. Deze is dan wel rechtstreeks! Met deze jongen 7 tot 9 uur wachten in Dubai. Maar….. kan hij mischien eens langsgaan bij de grote broer van Jingling S. 😉 Dus zo’n aanbieding is het zeker niet.
  Met Qatar 720 euro en slechts 1 uur en 45 minuten wachten in Doha.

  • ton kroon zegt op

   Wij vliegen met austrian airways van brussel naar bangkok met een tussenstop van 1 1/2 uur in wenen. kosten €605 pp vv.

   • RonnyLadPhrao zegt op

    Ton,

    Ik ben in augustus ook met Austrian Airways via Brussel naar Thailand gekomen en vlieg volgende maand voor de feestdagen terug naar Belgie met dezelfde maatschappij. Inderdaad 600 Euro.
    Je moet zelf inchekken in Brussel als je economy vliegt maar dit is heel eenvoudig en er staat altijd wel iemand die je verder helpt indien het niet zou lukken.
    Gewoon je ticketnummer ingeven en de ticket komen eruit. Vervolgens naar de incheck balie waar je vroeger ook naartoe moesten daar je koffer afgeven en klaar. Ik vraag me eigenlijk af waar de tijdswinst zit maar goed.
    In Wenen is het een eindje lopen naar de gate voor Bangkok maar dat is goed om de benen eens te strekken.
    Indien je roker mocht zijn ; er zijn voldoende plaatsen om te roken in grote rookkamers vlakbij je gate naar Bangkok.
    De 1,5 uur tussenstop is net lang genoeg om niet als lastig te ervaren en om eventueel een sigaretje te roken.
    Let op want net voor het inchecken voor de vlucht naar Bangkok is er nog eens extra controle op gewicht en afmetingen van de handbagage.
    Alle vluchten waren op tijd.
    Over het algemeen was ik best tevreden over de maatschappij en de prijs is natuurlijk een positief iets.
    Veel plezier met je vlucht.

    • rob zegt op

     Mooi dat ik nu even wat meer weet over Austrian Airways. Heb in september al een ticket ASD – BKK gekocht voor eind mei tot half augustus voor, inderdaad 600 euries, maar heb nog nooit met deze maatschappij gevlogen.

     • anton zegt op

      Ik ben eind vorig jaar van msterdam naar Bangkok gevlogen met deze maatschappij, stopover van 2u in Wenen, was zeer tevreden, kostte toen 620 €. Afhandeling in BKK werd door Lufthansa verzorgd.

  • Ricky zegt op

   16 tot 23 februarie school vakantie
   eerder of later boeken

   +

  • F.Franssen zegt op

   Inderdaad voor die prijs in Dubai rondhangen met duur eten en drinken.
   Als je dat doet om eens in een A380 kan ik mij wel voorstellen..
   Hebben bij de KLM geboekt voor 6 maanden retour 730,- Euro p.p.
   Die boek ik dan toch liever, staan we 10.5 uur later in Bangkok.

   Frank F

 2. j.Jordaan zegt op

  Zoals meer met aanbiedingen van Emirates. 659 Euro. Minstens op Dubai 8 uur wachten en soms 12 uur. Ga even wat te drinken halen of eten op het vliegveld.
  Van de prijzen word je ook echt niet vrolijk van. Uiteindelijk is een rechtstreekse
  vlucht zeker niet duurder. Je bent natuurlijk ook minstens 8 uur eerder op plaats van bestemming. Na 12 uur vliegen is dat wel genoeg en anders na minstens 20 uur reizen
  een volledige dag bijkomen van de reis. Ben je ook een dag kwijt van je geweldige vakantie in Thailand. Vergeet niet je moet ook weer terug.
  J.Jordaan.

  • aad pronk zegt op

   Ik vlieg volgend jaar met Emirates. Op de heen reis een tussenstop van ca 3 uur en op de terug reis een tussenstop van ca. 4 uur. Mooie tijd voor een goede kop koffie, een lekker brood en een wandeling. Wellicht iets duurder, maar iedereen heeft zo zijn eigen overwegingen om iets wel of niet te doen en ik vind 10/11 uur onafgebroken vliegen, voorzichtige uitgedrukt, niet fijn.

 3. kees zegt op

  Rechtstreeks van uit Brussel naar Bangkok bij Thailandtravel met jetair voor enorm lage prijzen.
  Net een retour geboekt voor 465. euro

  • Ricky zegt op

   Ja heel goed koop voor als je in Belgien woont

   Als ik eerst uit Nederland moet komen, kan je net zo goed bij china airlines boeken

  • RonnyLadPhrao zegt op

   Kees,

   Deze prijzen zijn hier op het blog ook al lang gekend.
   Ik heb deze site hier al eens gepost , maar er ook bijgezegd dat je snel moet kunnen vertrekken en zeer flexibel moet zijn in je verlofperiode.
   Voor langetermijnplanning werkt deze site helemaal niet want dan ben je bij zowat elke andere maatschappij goedkoper af.
   En zoals iemand al schreef – als je een eind in Nederland woont is het maar de vraag of je niet beter af bent vanuit Schiphol.

   Hierbij nogmaals de site maar zoals je ziet zijn de koopjes er al weer af. Misschien komen er binnen enkele dagen wel enkele koopjes terug maar dan zal je waarschijnlijk wel binnen enkele dagen moeten kunnen vertrekken.
   Maar wie weet sommige hebben misschien die mogelijkheid
   Voor diegene die naar Phuket willen : gewoon bestemming veranderen naar Phuket
   De prijzen die getoond worden zijn enkel dus zowel een heen als terug boeken.

   http://goo.gl/1wJVQ

  • Richard zegt op

   Hallo Kees ,dit is nu een reactie waar iedereen wat aan heeft !

 4. Arie zegt op

  Emirated is inderdaad helemaal niet zo goedkoop en kent extreme overstaptijden in Dubai. Ik raad iedereen aan ook eens naar Egypt Air te kijken. Deze vliegt dagelijks via Cairo naar Bangkok met redelijke overstaptijden en tickets voor rond de 600 euro. En het overstappen in Cairo verloopt heel soepeltjes op de nieuwe terminal. Ze hebben ook mooie prijzen voor de business-klasse van ruim 1,550 euro retour. Prima stoelen en op de vlucht naar/van Bangkok zelfs flat beds. Alleen moet de liefhebber wel zijn eigen drankjes meenemen, want alcohol wordt er aan boord niet geschonken.

 5. Mario 01 zegt op

  De prijs is mooi maar er is ook wat anders aan de hand, de boeking kan niet gratis worden veranderd, je moet van 3.00 uur tot s’-avonds 22.40 wachten in Dubai, maar de lounche bij gate 122 is gesloten, dus als zilver member ff kan je er geen gebruik van maken. Men biedt geen alternatieven First class is verboden en de Marchala lounche kost 45 € voor 4 uur verblijf, geen relax stoelen maar kleine stoeltjes en ronde tafeltjes, geen bufet etc. Je kan eerder door vliegen als er plaats is kosten 265 €, misschien is de nieuwe terminal voor de A 380 in februari geopend, dan wordt het verhaal anders.

  • Cornelis zegt op

   Tsja, je kunt nou eenmaal niet een bodemprijs betalen en tegelijkertijd de voordelen van een iets hoger tarief genieten.

 6. kees zegt op

  Ronnyladphrao,

  Wordt steeds vaker zinloze reactie op een gepost item.
  Weet niet wat jou reactie toevoegde.
  Ieder bepaalt waar en hoe hij reist.
  Ook waar hij boekt.
  9 uur rondhangen op er luchthaven bv in Dubai of een treinreis van 2.5 uur naar Brussel en dan rechtstreeks vliegen.
  Gelukkig zijn dit keuzes die jezelf mag en kunt maken.
  Ik boek regelmatig vluchten. Je hebt het over koopjes. Inderdaad zoek ik de meest ideale en “goedkoopste” vlucht. Ik zie vliegen nl. g elijk aan treinreizen.
  Een verschil van 250 euro voor een ticket en dat 10 x per jaar is toch geld.

  Hoop dat voor jou het geen teleurstelling is dat ik de site genoemd heb.

  • RonnyLadPhrao zegt op

   Beweer ik ergens dat iemand zijn keuze niet mag maken.
   Jij mag dus de site noemen, maar als iemand anders dit doet voegt het niks toe.
   Wat een zinloze praat manneke.
   Je voegt inderdaad wat toe aan dit blog zoals Richard schreef.

   Moderator: hiermee sluit ik deze discussie, want dit is tegen onze huisregels.

 7. Cornelis zegt op

  Een andere mogelijkheid om te overwegen is via Istanbul, met Turkish Airlines. 18.25u weg uit A’dam, 1u50m overstaptijd in Istanbul en de volgende dag om 14.50u in Bangkok. Net als bij de anderen ook hier de prijzen afhankelijk van vertrekdata e.d. Ben een paar maanden geleden met deze – ook Star Alliance – maatschappij naar Zuid-Afrika gevlogen en dat is heel goed bevallen.

 8. willem zegt op

  Moderator: uw reactie lijkt op chatten, dat is niet toegestaan.

 9. mathias zegt op

  Ik vlieg voor € 558,- retour met Emirates. Het gratis treinreisje van en naar de luchthaven en thuis is inklusieve. Ik maak altijd een stop-over in Dubai van 3 dagen zo wel op de heen als ook de terug reis in Dubai. Precies zoals jullie zeggen-iedereen mag zijn eigen keus doen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website