Vliegvakantie naar Thailand

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
20 augustus 2014

Een verre reis naar bijvoorbeeld Thailand is tegenwoordig niks nieuws meer. Reizen wordt steeds gewoner en daarom zien we al jaren een toename in het aantal reizigers.

Indien voor uw verre reis afreist naar Amsterdam met uw auto en bagage is het verstandig om vooraf te overwegen waar u uw auto laat als u op vakantie bent. Vooraf een parkeeraanbieder uitzoeken zal aanzienlijk in de prijs schelen!

Een parkeeraanbieder die al vele jaren actief is in Amsterdam is Quick Parking Schiphol. Of u nou op zakenreis gaat of privé reist Quick Parking staat klaar voor iedere klant. Het grote voordeel van Quick Parking is de locatie. Ze bevinden zich aan de cargo route op slechts 2 km afstand van de vertrekhal. Er rijden shuttle busjes van en naar de terminals die u daar zo spoedig mogelijk naar toe brengen.

Bij terugkomst zullen de de busjes naar uw auto toe rijden, dus geen gesleep met uw koffers. De auto mag u zelf parkeren op een afgesloten en beveiligd terrein. Afgeven van de sleutels is dus niet nodig. De tarieven zijn in alle gevallen in ieder geval lager als parkeren bij Schiphol zelf. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Ook hier kunt u dus altijd terecht en zult nooit voor een dichte deur staan.

Als u liever niet kies voor een parking van Schiphol zelf in plaats van een andere parking is het aan te raden te reserveren bij Schiphol Smart parking. Vanaf 2014 staat u gegarandeerd op P3, dit is dus het grote parkeerterrein waar alle reguliere passagiers hun auto dienen te parkeren voor Schiphol. Er rijd 24 uur per dag, 7 dagen in de week een snelbus van en naar de terminal. U hoeft dus nooit te lopen. Het parkeerterrein wordt 24/7 bewaakt door camera’s en parkeerbeheerders dus u auto staat altijd veilig. Omdat het een groot parkeerterrein is wordt passagiers aangeraden de bagage alvast voor bij de parking af te zetten en daarna pas de auto te parkeren. Dit scheelt aanzienlijk als u nog een eindje moet lopen vanaf uw parkeerplaats naar het ophaal punt van de snelbus.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website