Bangkok Airways heeft voor reizigers die naar Siem Reap in Cambodja willen vliegen een promotie-tarief. Deze is nu te boeken tot 30 september en geldt voor vluchten tot en met 31 maart 2014.

Een retourticket wordt aangeboden voor 7.450 baht (177 euro) exclusief luchthavenbelasting. Je bespaart daarmee ongeveer 7% op het normale tarief. Een ander voordeel is dat je kunt vliegen vanaf Suvarnabhuimi Airport.

Momenteel verzorgt Bangkok Airways vijf vluchten per dag van Bangkok naar Cambodja. Vooral toeristen uit Europa en Japan maken gebruik van deze vluchten naar het buurland. Siem Reap is de belangrijkste toeristische bestemming in Cambodja er worden steeds meer hotels en restaurants bijgebouwd bij om aan de vraag te voldoen.

Bangkok Airways Co., Ltd. is een regionale luchtvaartmaatschappij gevestigd in Bangkok. Bangkok Airways onderhoudt verbindingen naar 20 bestemmingen in acht landen te weten: Thailand, Cambodja, China, Japan, Laos, Maldiven, Myanmar, Singapore en Vietnam. De hub is Internationale Luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok.

Meer informatie en boeken: www.bangkokair.com/eng/promotions/bestfares/to:siem-reap

Siem Reap

1 reactie op “Vliegticketaanbieding van Bangkok naar Siem Reap”

  1. Henk j zegt op

    Indien je vroegtijdig boekt is airasia aanmerkelijk goedkoper. Ter info er Is ook een directe busverbinding vanaf mochit en terug


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website