VietJet Air, een low-cost vliegmaatschappij uit Vietnam, komt in verband met een uitbreiding van haar routenetwerk met een vliegticketaanbieding van en naar Bangkok, een enkeltje kost slecht 300 baht (exclusief kosten en tax).

Hanoi – Bangkok

Op 1 juni lanceert VietJet Air haar tweede route: Hanoi – Bangkok, nadat op 10 februari er al gevlogen werd van Ho Chi Minhstad naar Bangkok. Van Bangkok naar Ho Chi Minhstad kan natuurlijk ook. De boekingsperiode loopt tot 31 mei, vliegen moet je in maand Juni.

Over VietJet Air

VietJet Air is de eerste commerciële maatschappij in het socialistische Vietnam. De luchtvaartmaatschappij wil de komende vijf jaar de markt openbreken met het aanbieden van goedkope vliegtickets voor vluchten tussen Thailand en Vietnam. Daarbij gaan zij ook de concurrentie aan met een aantal full-service luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Airways International en Bangkok Airways.

VietJet Air heeft een website in het Engels, Thais en Vietnamees: www.vietjetair.com

1 reactie op “Vliegticketaanbieding Bangkok – Hanoi en Ho Chi Minh-stad”

  1. henk zegt op

    De prijzen zijn werkelijk niet correct. voor de prijs die hier genoemd wordt kun je geen enkele ticket boeken. Ik heb 2 dagen lopen zoeken. De goedkoopste tickets liggen hoger dan 38 $.

    Airasia blijft dus goedkoper


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website