Suvarnabhumi Airport groeit uit haar jasje. Daarom heeft de nationale luchthaven van Thailand besloten om balies voor de verkoop van vliegtickets te verplaatsen van de 4e naar de 6e verdieping.

Tot nu toe hadden in totaal 54 vliegmaatschappijen waaronder Emirates, Japan Airlines, China Airlines en Bangkok Airways hun servicebalies in de vertrekhal op de 4e verdieping.

Om meer ruimte te creëren voor vertrekkende passagiers heeft de luchthavendirectie besloten om de balies van de luchtvaartmaatschappijen te verplaatsen. Dit zorgt voor 900 vierkante meter extra ruimte en een betere doorgang bij de ingang van de vertrekterminal waar vliegtuigpassagiers met hun bagage moeten inchecken.

Er vertrekken tijdens het hoogseizoen in Thailand, tussen oktober en maart, ongeveer 130.000 passagiers per dag.

Bron: MCOT online nieuws


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Verkoop vliegtickets op Suvarnabhumi Airport verplaatst naar 6e etage”

  1. Gerrie Q8 zegt op

    Geeft het MCOT on line ook aan dat ook het ticket kantoor van THAI air verplaatst wordt? Dat zit namelijk aan de kant waar je moet vertrekken en door dit te verplaatsen wordt er geen ruimte gecreëerd voor de vertrekkende passagiers. Al die kleine “stalletjes” aan de ingang van het vliegveld kunnen wel ruimte creëren als die verplaatst worden.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website