Vanaf 15 februari komt meer capaciteit op de vluchten tussen Udon Thani en Chiang Mai. AirAsia zet dan een groter vliegtuig in op deze route.

Santisuk Klongchaiya, commercieel directeur van Thai AirAsia, laat weten dat de inzet van een groter vliegtuig onderdeel uitmaakt van het beleid om meer regionale verbindingen aan te bieden en zo het binnenlands toerisme te ondersteunen. Udon Thani is voor AirAsia een provincie in de Isaan waar men mogelijkheden ziet voor verdere groei.

“De nieuwe route verbindt het noordoosten met het noorden en dankzij de inzet van een Airbus A320 met 180 stoelen, kunnen wij ook meer comfort en service aanbieden,” voegde hij eraan toe.

AirAsia gaat tevens in februari de frequentie op de route Bangkok – Udon Thani-route opvoeren van vier naar vijf vluchten per dag. Udon Thani wordt momenteel vier keer per dag aangevlogen vanuit Don Mueang Airport in Bangkok, twee keer per dag vanuit Pattaya (U-Tapao), een keer per dag vanuit Phuket en één keer per dag vanuit Chiang Mai.

Bron: The Nation


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Thai AirAsia: Meer capaciteit op vluchten tussen Udon Thani en Chiang Mai”

  1. Gerrti zegt op

    Tja,

    Ik weet niet wie die meneer, Santisuk Klongchaiya is, maar volgens “Planespotters.net” beschikt Thai Air Asia uitsluitend over Airbus A320-200 toestellen. Dochter maatschappij AirAsia X beschikt uitsluitend over Airbus A330-200 toestelen, deze zijn groter, maar zullen zeker niet ingezet worden voor kleine afstanden.

    Het is dus een fabeltje om grotere toestellen in te zetten als je ze niet heeft. Of deze meneer heeft geen verstand van zijn vak.

    Groetjes Gerrit.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website