Thai AirAsia start in oktober met een dagelijks vlucht van Bangkok (Don Muang) naar Siem Reap. Hiermee wordt de jarenlange monopoliepositie van Bangkok Airways doorbroken.

Thai AirAsia CEO, Tassapon Bijleveld, liet weten dat de nieuwe route onderdeel is van de strategie om het netwerk uit te breiden als voorbereiding op de start van de ASEAN in 2015.

De dagelijkse Thai AirAsia vlucht, FD 2850, zal om 10.30 uur van Don Mueang Airport vertrekken en kom aan op 11.30 uur in Siem Reap. De terugvlucht, FD2851, vertrekt iedere dag om 12.15 uur vanaf Siem Reap.

Bangkok Airways heeft met drie vluchten per dag op dezelfde route nog wel een duidelijk voordeel. Daarnaast vliegt Bangkok Airways vanaf de luchthaven Suvarnabhuimi waar veel internationale reizigers overstappen.

Siem Reap is een belangrijke toeristische bestemming door Angkor Wat, een wereldberoemd tempelcomplex die vermeld staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website