(KITTIKUN YOKSAP / Shutterstock.com)

Bangkok Airways gaat om het Phuket Sandbox-programma te ondersteunen, vanaf 1 februari 2022, twee speciale vluchten per dag uitvoeren van Bangkok (Suvarnabhumi) naar Phuket.

De speciale sealed-vluchten van Bangkok naar Phuket zullen worden uitgevoerd door een ATR72-600 vliegtuig. De eerste uitgaande vlucht, PG5275 vertrekt vanaf Bangkok (Suvarnabhumi Airport) om 12.00 uur en arriveert op Phuket International Airport om 14.05 uur. De tweede uitgaande vlucht, PG5279 vertrekt vanaf Bangkok (Suvarnabhumi Airport) om 17.10 uur en arriveert op Phuket International Airport om 19.15 uur.

Passagiers kunnen voor meer info terecht op de website https://www.bangkokair.com/flight/flightSchedule voor meer informatie over vluchtschema’s.

Passagiers die op deze speciale vluchten reizen, moeten voldoen aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door het Centre for COVID-19 Situation Administration (CCCSA). Dat betekent dat je in het bezit moet zijn van alle relevante documenten waaronder; Thailand Pass, negatieve PCT-testuitslag, vaccinatiecertificaat of bewijs van vaccinatie, medische reisverzekering met een dekking van 50.000 USD. Daarnaast moeten alle passagiers de vereiste COVID-19-tests (RT-PCR-methode) ondergaan tijdens hun verblijf in Thailand.

Bron: https://www.bangkokair.com/press-release/view/operate-special-sealed-route-flights-to-support-phuket-sandbox

2 reacties op “Speciale route van Bangkok naar Phuket (Sandbox) met Bangkok Airways start vanaf 1 februari 2022”

  1. Cornelis zegt op

    Van belang is dat om van deze ‘sealed flights’ gebruik te maken, je vanuit het buitenland één doorgaand ticket naar Phuket moet hebben. Wanneer je aparte tickets naar Bangkok en voor Bangkok – Phuket hebt kun je niet van deze transit-verbinding gebruik maken.

  2. Arnoud zegt op

    Hoi Cornelis,
    Dat was wel zo. Alleen lees ik dit niet meer terug in de laatste artikelen hierover. Even afwachten maar.
    Wij komen (als trip doorgaat) 3 februari aan. Zou een mooie optie om meteen door te vliegen naar sandbox Phuket


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website