Schiphol: ‘Kom op tijd wegens grote drukte!’

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
23 juli 2013

Vertrek je deze week vanaf Schiphol naar Thailand? Dan moet je ruim op tijd komen, laat de luchthaven weten. Aanstaande vrijdag, 26 juli wordt zelfs de drukste dag van het jaar. Er zullen dan 178.000 reizigers aankomen op of vertrekken vanaf Schiphol.

Extra personeel

Schiphol zet ook deze zomer extra personeel in om de grote vakantiedrukte op te vangen. Ook lopen entertainers rond om het lange wachten draaglijk te maken.

Kom op tijd

Vanwege de extra drukte adviseert Schiphol reizigers de komende weken op tijd naar de luchthaven te komen. Reizigers moeten rekening houden met tijdelijk langere wachttijden. Deze tijd beperken kan door thuis via internet in te checken of door gebruik te maken van de selfservice check-in kiosken.

Ook adviseert Schiphol reizigers om thuis vloeistoffen en gels volgens de EU regelgeving voor handbagage te verpakken. Dat betekent dat de verpakking niet groter is dan 100 ml. Aanvullend dienen de verpakkingen in een doorzichtig, hersluitbaar plastic zakje met een inhoud van maximaal 1 liter te passen. Per persoon is één zakje toegestaan. Alles wat achter de paspoortcontrole gekocht wordt, mag mee het vliegtuig in. Ook drank, parfum en make-up.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website