Egyptair heeft een interessante vliegticketaanbieding naar Bangkok. Je kunt een retourvlucht boeken vanaf € 583,-

Egyptair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, met als basis Caïro en geheel eigendom van de Egyptische overheid.De hub is Cairo International Airport. Egyptair is net als EVA Air en THAI Airways International lid van Star Alliance. Dit is een alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen.

 • Min. verblijf: 5 dagen.
 • Max. verblijf: 2 maanden.
 • Wijzigen reservering: voor vertrek EUR 100, na vertrek EUR 100
 • No Show: EUR 150
 • Kind korting: 25%.
 • Baby korting: 90%.
 • Bagage: ruimbagage: 23 kg handbagage: 8kg.

Het tarief is geldig voor een retourvlucht inclusief belastingen en geldig voor reizen vanaf Amsterdam.

Meer informatie en boeken: Egyptair

6 reacties op “Retour Bangkok met Egyptair v.a. € 583”

 1. Rob zegt op

  Regelmatig vermeld je op de blog dat vliegmaatschappijen aanbiedingen hebben.
  Ook vandaag met Egypt air.
  Ik check ze allemaal en vallen altijd veel duurder uit dan vermeld.
  Ook vandaag ongeveer 300 Euro meer.
  Dit omdat de aanbieding vaak maar per enkele reis mogelijk is omdat er maar een bepaald aantal stoelen beschikbaar zijn en
  Je kunt zelden een retour boeken omdat de heen of terugvlucht vol is voor die aanbieding.
  Zo ook bij de aanbiedingen van de KLM en Etihad.

 2. Willem zegt op

  Onder de huidige omstandigheden in Egypte zoek ik wel een andere route ook al is die wat duurder.

 3. Stefaan zegt op

  Ik denk dat bij het tumult de laatste jaren in Egypte, Egypt Air nooit getroffen is geweest. Maar met de huidige omstandigheden zou ik niet boeken bij Egypt Air.

 4. Sir Charles zegt op

  Lijkt me toch niet echt verstandig nu te boeken gezien de huidige omstandigheden in Egypte waar het niet ondenkbeeldig is dat de vlam in de pan kan gaan slaan.
  Het vliegveld aldaar kan daardoor wellicht niet gebruikt worden zodat niet vertrokken kan worden uit Amsterdam of uit Bangkok naar Caïro, dat zijn de ergste dingen niet maar het zal je maar nét gebeuren dat tijdens de tussenlanding de vlam in de pan slaat en je daarom noodgedwongen zult moeten bivakkeren op het vliegveld van Caïro.
  Zie nog die huilende rugzaktoeristen enkele jaren geleden op het journaal die het overkwamen omdat ze niet konden vertrokken naar Amsterdam.

  Het klinkt wellicht pessimistisch maar er zijn meer vliegtuigmaatschappijen die naar Bangkok v.v vliegen, dan toch maar een ticket dat (veel) duurder is.

 5. Willem Sminia zegt op

  Ik vlieg regelmatig heen en weer en check de prijzen.Mijn verblijf is nu steeds langer dan 2 maanden, dus de meeste goedkope aan biedingen gaan niet op. Indien mogelijk altijd rechtstreeks Amsterdam Bangkok, weinig keus en vlieg dus haast altijd met China Air.Goede vliegtuigen, schoon, service vriendelijk, drinken genoeg, beenruimte voldoende ,ik ben 1.82 meter, bevalt dus uitstekend. Ik hoop dat ze Chinees blijven en niet teveel KLM invloed krijgen.Prijs is belangrijk,maar prettig vliegen is ook erg belangrijk.Elke start en landing is ook extra risico. ik heb niks te zoeken op die tussenstops, tijd verspilling.

 6. ReneThai zegt op

  In September vlieg ik met China Airlines naar Bangkok.

  Ik heb gebruik gemaakt van de actie die tot 30 Juni duurde. Ticketprijs was 596 euro , ik betaalde via PayPal hetgeen 23 euro korting opleverde , en ik leverde 4500 miles in hetgeen ook 23 euro was, ik betaalde dus 550 euro .

  Voor dat tarief krijg ik geen nieuwe miles en kan ik geen stoel reserveren .

  En voor de goede orde , China Airlines is geen Chinese maar Taiwanese maatschappij.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website