Nieuwe EVA Air mobiele app

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
5 maart 2019

Fasttailwind / Shutterstock.com

Blijf op de hoogte van je reisplannen met de nieuwe EVA Air mobiele app. De app is vanaf nu ook in het Nederlands beschikbaar en geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Met deze app kan je eenvoudig jouw EVA Air-boekingen beheren, aanbiedingen bekijken, je Infinity MileageLands-account bekijken, de vluchtstatus controleren, online inchecken en nog veel meer.

Verkrijgbaar via de App store en Google Play. Zoek naar “EVA Air”.

5 reacties op “Nieuwe EVA Air mobiele app”

 1. Heb de app uitgeprobeerd maar er zitten nog wel wat bugs in. Zo lukt het aanmelden als lid niet. Een beetje jammer. Had beter getest moeten worden.

  • michel zegt op

   Heb de app ook en werkt perfect . spijtig als je bisness vliegt je eigenlijk niks met de milles kunt aanvangen heb de wiffi geprobeerd maar die werkt van geen kanten voor de rest niks dan lof voor eva airways

   • Joost zegt op

    Verschillende keren wifi van Eva Air gebruikt en die werkte prima!

 2. Hendrik zegt op

  Bij mij werkt de app perfect,ik gebruik hem al jaren.Nu ook in het Nederlands.
  Misschien je instellingen checken.

 3. tom bang zegt op

  Toen ik in februarie naar Bankok vloog heb ik online wel 3x geprobeerd in te checken maar dat lukt steeds niet en nadat ik dus in de rij had gestaan als niet online ingecheckt (1 uur en de rest ging dus veel sneller ) zei de medewerkster aan de balie dat ze op haar scherm zag dat ik het gedaan had maar waarom het niet werkte ?????
  Heb net even de app geopend en is bij mij in het Engels maar mijn retourvlucht staat erin mijn miles kan ik terugvinden, nou maar hopen dat ik in mei wel via de app online kan inchecken.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website