i viewfinder / Shutterstock.com

Heerlijk nazomeren in het prachtige Thailand? Of alvast boeken voor volgend jaar? Maak dan nu gebruik van de speciale EVA Air promotie naar Bangkok!

De promotie is geldig t/m 30 september 2018 voor nieuwe reserveringen met vertrek t/m 30 november a.s., en/of bij vertrek tussen 10 januari 2019 en 30 juni 2019.

De website van EVA Air heeft ook een Nederlandstalig deel. Het voordeel hiervan is dat je kan zoeken en boeken in je eigen taal en daarnaast is er er een mogelijkheid om met iDEAL te betalen bij vertrek uit Amsterdam. De optie iDEAL staat op de betalingspagina vermeld onder het kopje “Others”.

Je vliegt met EVA Air rechtstreeks, zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad. Non-stop 3x per week van Amsterdam naar Bangkok met een moderne Boeing 777-300. Dat kan met een betaalbare grote stoel in de Elite klasse. Of een Super deluxe flatbed in de “Royal Laurel” Business klasse.

Passagiers die reizen in de Economy Class mogen dertig kilo bagage meenemen. Voor reizigers in de Elite Class (premium economy) geldt dat zij in totaal 35 kilo bagage mogen inchecken en reizigers in de Royal Laurel Class kunnen veertig kilo bagage meenemen.

EVA Air is een van de slechts 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld die de vijfsterrenbeoordeling van SKYTRAX voor de hoogste kwaliteit wereldwijd verdienen.

Op basis van evaluaties door het Crash Data Evaluation Centre (JACDEC) van de Jet Airliner, is EVA Air 11 keer door Aero International Magazine erkend als een van ‘s werelds 10 veiligste luchtvaartmaatschappijen.

Meer weten of boeken: Nazomeren met EVA Air in Thailand

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website