Gisteren zijn de KLM Werelddeal weken van start gegaan. Tot en met 22 januari kunnen vliegtickets met korting worden geboekt. In totaal zijn meer dan honderd bestemmingen afgeprijsd, waaronder Bangkok. Een ticket boek je al v.a. € 537,-

Thailand is voor veel reizigers een topbestemming. De gastvrijheid, betoverende bezienswaardigheden en rijke keuken zijn slechts enkele redenen om dit land op je verlanglijstje te hebben. De prijs kun je nu aan deze redenen toevoegen. En KLM vliegt rechtstreeks zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad.

Meer informatie en boeken: KLM Werelddeal weken

Bijzonderheden KLM Werelddeal weken

 • Wanneer boeken: nu, OP=OP!
 • Wanneer reizen: reizen tot en met juni 2016.
 • Vertrek vanaf: Amsterdam.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12 kg.
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23 kg.
 • Opmerking 1: prijzen zijn vanaf.
 • Reserveringskosten: KLM hanteert € 10 reserveringskosten per boeking.
 • Betaling via: iDEAL (gratis), Visa, Mastercard en American Express. 

Bron: KLM

6 reacties op “KLM Werelddeal weken: Bangkok retour v.a. € 537,-”

 1. Ben zegt op

  Hopelijk komen ze voor November 2016 ook met zo’n aanbieding. Wil toch rechtstreeks blijven vliegen met Eva-air, China Airlines of KLM.

  • ruud zegt op

   Vliegen met een overstap is heel goed te doen.
   Sterker nog, De laatste uurtjes van een vlucht wegen het zwaarst, en worden zwaarder, naarmate de vlucht langer duurt.
   Ik vloog vroeger via Wenen.
   De eerste twee uur naar Wenen vlogen voorbij.
   En de vervolgvlucht naar Bangkok duurde ook wel lang, maar het stond niet in verhouding tot het ongemak van de laatste uurtjes van de directe vlucht uit Amsterdam.
   Die waren niet door te komen.

 2. Fred zegt op

  Hopelijk komen ze ook met zo’n aanbieding voor retourtjes met vertrek vanaf Bangkok (naar Amsterdam en weer terug naar Bangkok dus) want die zijn aanmerkelijk duurder.

 3. Haki zegt op

  Pas in 2015 wel op met de verborgen kosten bij KLM, want men houdt dan geen gratis rekening meer met voorkeur zitplaats (aisle of window) en is voornemens daarvoor EUR 40,–/retour voor in rekening te brengen! En dat merk je waarschijnlijk niet bij het boeken maar pas bij het inchecken. De reden die KLM geeft is dat men laatboekers een gelijke kans wil geven als vroegboekers; maar mij is niet duidelijk waarom dat dan weer geld zou moeten kosten. Bovendien staat het laatboekers ook vrij om vroeg te boeken. Het is dus gewoon weer een ordinaire prijsverhoging.
  Mijn vraag: Welke andere maatschappijen die van AMS naar BKK vliegen, houden in 2016 nog wel rekening met je voorkeur aisle of window? EVA, China Airlines en/of Cathay, Finnair?

 4. Haki zegt op

  Correctie op mijn vorig bericht: 2015 hoort natuurlijk 2016 te zijn en wel eind januari 2016 zou die maatregel ingaan.

 5. Leon zegt op

  Ik kreeg net ook weer de aanbieding van de KLM onder mijn neus.
  Ik heb de afgelopen tijd ongeveer de 6 laatste vluchten weer met KLM gevlogen maar dit zet me weer aan het denken.
  € 539 begint met een vlucht van air france en aangzien ik 1x met air france heb gevlogen en tevens de laatste keer. Dus de goedkoopste vlucht die ik eruit haal komt op € 665,-. En als ik dan weer bij moet betalen voor een stoel naar keuze dan tik je toch weer de €700,- euro aan. Ofwel hoe jaag je de gewone man nog weg. Goed gedaan KLM ga zo door. China airlines vliegt in de tijd dat ik weer ga voor €560 en Emirates met overstap €579,- met een heerlijk confortabele A380


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website