Met ingang van 29 oktober gaat KLM de service ‘Anytime for you’ ook aanbieden in World Business Class op de route van en naar Bangkok. Dit is de tweede route, naast Johannesburg, waarop passagiers in WBC zelf maaltijden naar wens kunnen bestellen.

Ook het cabinepersoneel speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van het nieuwe concept. In overleg met de passagier stellen ze een persoonlijk serviceschema op voor de betreffende vlucht. Cabin attendants die ermee gaan werken worden speciaal getraind op hospitality, productkennis en teamwork.

Over Anytime for You

KLM introduceerde op 1 juli ‘Anytime for you’. Met deze service krijgen klanten meer keuze en controle. Op de menukaart staan, naast het reguliere driegangenmenu of –lunch, de acht gerechten van het ‘Anytime for You-menu’. De keuze bestaat uit zowel koude als warme, hartige als zoete, en gezonde en verwenopties. Na het reguliere menu kunnen klanten kiezen uit dit extra menu. Dat kan gedurende het resterende deel van de vlucht. Het gerecht naar keuze wordt op elk gewenst moment opgemaakt en in restaurant-stijl uitgeserveerd.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QIsrj1UVXHo[/embedyt]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “KLM WBC-service ‘Anytime for you’ ook op Bangkok (video)”

 1. Fransamsterdam zegt op

  Wordt een keer tijd ook dat ze daar wat aan gaan doen.
  Een aantal jaren geleden eenmalig World Business Class met KLM naar Bangkok gevlogen. Allemaal mooie brochures/menukaarten met 27 keer de naam van de Sterrenkok die aan de wieg van de ontwikkeling van de exquise gerechten had gestaan bla bla, maar uiteindelijk zat ik tijdens het voorgerecht mijn aperitief op te drinken, bij het hoofdgerecht de wijn die ik bij het voorgerecht had gepland, en bij het nagerecht zat ik met een leeg glas.
  En op verzoeken aan de stewardessen om er even aandacht aan te besteden werd gereageerd zoals door de spreekwoordelijke mislukkende ober in een studenten-eetcafe die tijdens het weglopen zegt dat hij er aan komt.
  Wat een koninklijke blamage.

 2. Sir Charles zegt op

  Het is om dat het jammer genoeg me financieel niet meer uitkomt doch die keren dat ik WBC met KLM vloog is me dat meer dan uitstekend bevallen, excellente service!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website