KLM ticket Bangkok € 496 (vanaf Antwerpen Centraal)

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: , ,
13 februari 2014

TicketSpy heeft weer een goede vliegticketdeal gevonden, die KLM diep verborgen in hun systemen hebben zitten: Bangkok voor minder dan € 500!

Voorwaarde is wel dat je opstapt vanaf Antwerpen Centraal en daar met de verplichte bus of trein naar Schiphol reist. Je besparing loopt in de honderden euro’s. We hebben hieronder het overzicht geplaatst met de beschikbare data die nu gelden.

Let op! Op de website van KLM zie je in eerste instantie mogelijk niet de lage ticketprijzen, maar klik door op de specifieke reisdatum en je ziet automatisch de voordeelprijzen!

Meer informatie en boeken: KLM tickets Bangkok

Let ook op dat je vertrek vanaf Antwerpen (ZWE) selecteert bij het zoeken naar vluchten. Je krijgt dan automatisch de prijzen met vertrek vanaf Antwerpen centraal te zien. Kies tevens voor de optie +/3 dagen om een breder aanbod van vluchten te zien.

Bijzonderheden KLM ticket Bangkok € 496 (vanaf Antwerpen Centraal)

 • Wanneer boeken: tot en met 6 maart 2014, maar boek snel want op=op!
 • Wanneer reizen: vertrek en retour in april, mei en juni 2014 .
 • Vliegen vanaf: Antwerpen Centraal (ZWE), kies deze ook in het zoekscherm om de prijzen te kunnen zien.
 • Minimum verblijf: 1 week.
 • Maximum verblijf: 1 maand.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12 kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23 kg
 • Opmerking: er gelden geen reserveringskosten als je boekt via onze oranje knop
 • Flying Blue: 25% FB mijlen
 • Betaling via: Ideal (gratis), Visa, Mastercard of American Express (dus spaar je Flying Blue mijlen)

Lees dit stappenplan goed door voor reizen met KLM vanaf Antwerpen Centraal.

 1. Koop een enkeltje en reis vanaf een Nederlands treinstation naar Antwerpen Centraal.
 2. Overhandig in Antwerpen bij het loket voor internationale reizen je KLM ticket. De medewerker past dan in het systeem je boeking aan en je krijgt een treinkaart Antwerpen-Schiphol
 3. Zorg dat je in de trein naar Schiphol je treinkaart laat stempelen om te kunnen tonen tijdens de check-in. Komt er geen conducteur langs, ga hem of haar dan actief opzoeken om je stempel te kunnen bemachtigen (zonder stempel heb je een probleem bij het inchecken).
 4. Ga op Schiphol naar de check-in balies om je instapkaart in ontvangst te nemen en je ruimbaggage af te geven (denk aan eventuele lange wachtrijen, dus neem niet een al te korte overstaptijd tussen trein en vliegtuig). Je kan geen gebruik maken van de self-service apparaten!
 5. Bij deze tickets kun je al wel vanaf het moment van boeken een stoel reserveren. Thuis online inchecken is op de heenreis niet mogelijk.

Volg deze werkwijze en kom nooit direct naar Schiphol zonder afgestempeld reiskaartje. In dat geval berekent KLM je een naheffing alsof je ticket gewoon vanaf Amsterdam zou aanvangen. In vrijwel alle gevallen kun je dan rekenen op een flinke boete van vele honderden euro’s. Helaas overkomt dat iedere dag nog tientallen passagiers. Speel het spel met de veel goedkopere Belgische tickets altijd volgens de regels van KLM.

Op de terugreis mag je gewoon op Schiphol uitstappen, kun je je koffer van de band halen en richting huis. Je bent dan niet verplicht om met de trein richting Antwerpen te gaan. Wie naar Rotterdam reist kan bij de NS Hispeed balie op Schiphol (aankomsthal 3) het KLM ticket laten zien om een gratis treinkaart Schiphol-(Rotterdam)-Antwerpen te verkrijgen. Scheelt weer een paar euro!

19 reacties op “KLM ticket Bangkok € 496 (vanaf Antwerpen Centraal)”

 1. Peet zegt op

  Ik kom niet onder de 500 uit, maar voor 600 vind ik ook een mooie prijs. Als ik het goed begrijp is het bewijs dat je op antwerpen bent opgestapt genoeg om mee te mogen of kan ik nog andere grappen verwachten ?

 2. Roger zegt op

  Beste redactie,

  Geldt dit ook voor Belgen?

 3. Barry zegt op

  Hallo Roger,

  Dit geldt voor iedereen. Ik heb tickets in juni gezien voor deze prijs op de klm site.

  Barry

 4. Kees zegt op

  Jawel hoor, voor Euro 487 vlieg je op en neer. Zojuist gecheckt en een kennis van mij heeft dat ook geboekt.

 5. Patrick zegt op

  Ook hier geldt dat je je een uur vooraf moet aanmelden in Antwerpen Centraal.
  Ik was er een half uurtje vooraf en de dame aan de incheckbalie deed moeilijk …
  Patrick

  • Piet zegt op

   Moet je indien je samen reist je alle twee aan het loket melden of mag je voor je partner een trien kaartje kopen ?

 6. Serge zegt op

  Ik wil niemand de pret ontnemen, maar wij deden dit al een keer of 3, maar niet meer.

  Het is m.i. af te raden met kinderen en/of veel baggage door de korte op/afstap tijden van de treinen (<2min) en vaak te weinig plaats voor de baggage.

  Onze verbinding naar A'pen tijdens de terugreis was gewoon geschrapt (Thalys), kregen een alternatieve route aangeboden, waardoor wij 4 of 5 keer dienden over te stappen om terug in Belgie te geraken 's avonds laat, en dan is bovenstaande opmerking geen pretje

  Bovendien was in sommige gevallen de transfertijd tussen treinen slechts enkele minuten (stel je de stress voor in een onbekend station met gezin en 4 of meer stuks baggage). Als 1 trein vertraging heeft (in ons geval een Fyra), mis je je aansluitingen en plaatst dit een domper op je reis. Dan toch liever een trage boemeltrein in TH…

  Voor de rest een mooie prijs als j'em kan krijgen en doen als je reist met weinig baggage en het niet erg vindt om 's nachts te stranden in een onbekend station over de grens..

  • Piet zegt op

   Patrick,

   Moet je je op de dag van vertrek bij het trein loket melden of kan dit ook dagen van te voren. Heb je hier ervaring mee ?

  • Piet zegt op

   Serge,

   Misschien is het een idee om je bagage van te voren naar schiphol te brengen en daar in een kluis te zetten. Het kost wat extra maar is wel zo makkelijk.

 7. Bennie zegt op

  Dankjewel voor de tip, kan hierdoor mijn vrouwtje verrassen voor Valentijn met een 2de bezoekje aan haar familie in 2014.

 8. Ronny zegt op

  Voor iedereen die met KLM vliegt rijd er een KLM bus van af het Astrid Plein. Vertrek tijd 13:00 en verwachte aankomst SPL 15:00 dus een mooie aansluiting op de vlucht naar BKK. Je hoeft geen stempel te halen de chauffeur belt naar KLM en geeft door dat u bent ingestapt.

  • David Hemmings zegt op

   Hier de link van die bus

   http://www.bus2airport.eu/

 9. Adje zegt op

  Ik wil ( voor mijn vrouw )een enkele reis boeken van Bangkok naar Schiphol in juni. Bij KLM gezocht. Kwam op ruim 52000 bath oftewel rond 1200 euro. Heb ik iets verkeerds gedaan? Wie helpt mij een goedkope vlucht te vinden?

  • KKhuba zegt op

   http://www.bmair.nl/Vliegtickets/Azie/Vliegtickets-Thailand-Bangkok.htm

   Je kan ze ook bellen.

 10. David Hemmings zegt op

  https://www.airberlin.com/nl/site/yab/login/login.php

  Rekent enkel de helft van normale retourvlucht (wat niet het geval is bij meeste airlines,, maar moet “treinen” van Duitsland (Berlijn , Dussedorf, Keulen of Aken )

  • Adje zegt op

   Helft van normale retourvlucht? Zojuist gekeken. Airberlin, enkeltje Bangkok – Keulen met 2 tussenstops 600 euro.
   Retourtje vanuit Bangkok KlM 29.500 bath. Enkeltje KLM vanuit Bangkok 52000 bath.
   Snap iemand dit nu? Je kunt dus beter een retourtje boeken en geen gebruik maken van de retourvlucht.

   • David Hemmings zegt op

    Airberlin ;
    BVB, gevonden 15 april BKK>Berlijn 579 € , is mijn inziens toch geen 52000 bhat , dacht ik , paar jaar geleden heb ik toch een goedkope heenvlucht BKK gehad op de enkele vluchtprijs (om mijn vliegrichting om te keren als vanaf toen wonende in Thailand)
    Moet wel zeggen dat hun website er zeker niet op vebeterd is , prijszetting eerst in ANG ?? , uiteindelijk in € gevonden.
    Terugvlucht van retour niet nemen is goede tip…maar krijg je dan geen probleem ( no show penalty ..?)

    • David Hemmings zegt op

     Via KLM Thaise website: bvb 15 april tot 14 juni , gewone prijs geen speciale aanbieding , retourvlucht ,

     THB 25,685 

     12:0511h3518:40KLM

     12:05 Bangkok – Suvarnabhumi Intl. (BKK)

     18:40 Amsterdam – Schiphol (AMS)
     KL0876, Boeing 777-300

     Operated by: KLM

     • David Hemmings zegt op

      datum moet 15 MEI zijn ipv april,sorry


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website