KLM is jarig: Bangkok van € 699 nu voor € 598

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
7 oktober 2014

KLM is jarig en bestaat 95 jaar. Dat vieren zij met een aantal aanbiedingen. Zo kan je 100 euro besparen op een vliegticket naar Bangkok.

Je vliegt comfortabel non-stop vanaf Amsterdam naar de Thaise hoofdstad. Je mag 23 kilo bagage in één koffer meenemen. Verder heb je de beschikking over een eigen, zeer uitgebreid videosysteem met Nederlands ondertitelde films, games en muziek. En heb je een vraag? Dan staat de bemanning je in je eigen taal te woord!

Meer in formatie en boeken: KLM is jarig

Bijzonderheden vliegticket Bangkok

Getoonde tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis, inclusief belastingen, exclusief € 10 boekingskosten.

 • Tarieven zijn alleen geldig bij vertrek vanuit Amsterdam.
 • Minimum verblijf: 5 nachten.
 • Maximum verblijf: 3 maanden.
 • Wijzigen: niet toegestaan.
 • Annuleren: geen restitutie mogelijk.
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%.
 • Wijzigingen voorbehouden.

ATTENTIE: voor de bestemmingen met een van/voor-prijs geldt dat het vertrek moet plaatsvinden tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015. Een aantal bestemmingen heeft een kortere reisperiode: vertrek tussen 1 november en 10 december 2014. Klik op de VerjaardagsVoordeel-prijs om te kijken wanneer u voor het vermelde tarief kunt reizen. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens vakantieperiodes. Op = op.

Bron: website KLM


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “KLM is jarig: Bangkok van € 699 nu voor € 598”

 1. leen zegt op

  Wat ik niet snap is; Waarom vlieg je niet met Thai airways ? Veel bredere stoelen én meer been ruimte dan bij klm, ja ik schrijf klm met kleine letters, omdat ze absoluut géén hoofdletters waard zijn!
  Boek via internet en kies je stoel in het achterste compartiment, 9 van de 10 reizen heb je 3 stoelen voor je zelf alleen ! Kun je lekker plat ! Is mij zelfs wel 100 euro per enkele reis waard !
  Veel reizigers zullen nu wel erg boos op mij zijn, haha.
  De goede service die Thai Airways bied, kan klm niet aan tippen, ze kunnen nog niet in de schaduw staan van Thai Airways !
  Als je de vriendelijke lach van de Thaise stewardesjes ziet, kan je reis al niet meer stuk, voor en tijdens het diner kun je wel 5 X om een glas wijn vragen, no problem sir, ze buigen voor je als een knipmes !
  Ik geef ze een dikke 10 !
  Daar in tegen geef ik klm een dikke onvoldoende !
  Haar zit zeer slordig, kilo,s teveel, nou ja ok, kan ik nog mee leven, maar de arrogantie die de meesten over zich heen hebben, dat doe je toch niet ! ?

  En ik ben niet de enige hoor, die erover klaagt, laatste reis die ik maakte met klm zat een reisleider naast me, hij vliegt iedere 3 weken met diverse maatschappijen, maar voor klm had hij ook géén goed woord voor over !
  Prettige reis en groeten uit Korat.

 2. Sir Charles zegt op

  Ah, de Thai Airways-stewardessen buigen voor je als een knipmes…
  Inderdaad dat zal een Nederlandse KLM-stewardes niet doen en zeer zeker niet voor arrogante passagiers die menen omdat ze een duur ticket betaald hebben er wel even van uitgaan dat er dan gebogen voor hun wordt als een knipmes. Gelijk hebben ze!
  Sterker nog, zou het niet eens willen, óók niet door een Thaise stewardes.
  5x een glas wijn…tsja.

 3. Frans Nico zegt op

  Een kleine toelichting is op z’n plaats.
  Babykorting geldt alleen als de baby ook op de terugreis nog geen 2 jaar is.
  Als de baby zowel op de heen- als terugreis nog geen 2 jaar is, en gebruik gemaakt wordt van de babykorting, dan heeft de baby geen eigen stoel. De baby moet dus “permanent” op schoot zitten of slapen in een babybedje. Dat bedje is veelal te klein voor een baby ouder dan 1 jaar. Kan de baby nog net in het bedje liggen, dan moet het op de grond staan. In feite is het geboden bedje alleen bruikbaar voor een baby jonger dan 6 maanden.
  Met andere woorden: er wordt een toeslag van 20% gevraagd voor het meenemen van een baby als handbagage.

 4. Monte zegt op

  Leen je vergeet wel te vertellen dat thai airways veel duurder is, nou betaal jij dan maar 300 euro meer voor een glimlach. Zelf vlieg ik 4 maal per jaar met de klm en ik heb nog nooit geen klachten gehad.
  En ze spreken nog alle talen ook. Een thai vliegt met thai airways en nooit met een ander, maar wij nederlanders zouden liever de klm falliet laten gaan, voor een glimlach.
  Kben blij dat de klm dit doet. Ik ben zeer trots op een nederlandse luchtvaartmaatschappij.

  Grt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website