KLM herstelt netwerk geleidelijk

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags:
21 juni 2020

Fasttailwind / Shutterstock.com

KLM is het netwerk geleidelijk weer aan het opstarten. In de maand juli voert KLM 5.000 Europese vluchten uit. De prognose voor augustus is 11.000. Intercontinentaal zijn dat er zo’n 1.900 in juli en 2.100 in augustus.

 

Op dit moment wordt bij ongeveer de helft van de intercontinentale vluchten alleen vracht vervoerd aan boord. KLM hoopt dat – als wereldwijd reisrestricties worden versoepeld – vanaf juli op een toenemend aantal intercontinentale vluchten weer passagiers mee mogen.

Het aantal vluchten laat een aanzienlijke groei zien vergeleken met de maand april, toen de vluchtoperatie van KLM als gevolg van de coronacrisis nagenoeg stil kwam te liggen. Binnen Europa voerde KLM in april 1.116 vluchten uit, intercontinentaal waren dat er 612.

Het herstel is dus voorzichtig ingezet, maar het niveau van 2019 wordt nog lang niet benaderd. In de maanden juli en augustus vorig jaar voerde KLM namelijk in totaal zo’n 22.000 vluchten uit. Bovendien blijft de bezettingsgraad achter bij het recordjaar 2019.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website