Is dit de allergoedkoopste KLM deal naar Bangkok sinds 10 jaar? Ook jij kan nog heel even profiteren van het comfort van een non-stop KLM vlucht naar Thailand. Alleen geldt wel dat je met de trein vanuit Antwerpen Centraal naar Schiphol dient te reizen. Gelukkig zit dat kaartje met de Thalys in de prijs van € 446.

Veel vragen komen er over de Belgische KLM ticket constructie. ‘ Mag ik het deel met de trein overslaan?’ of ‘kan ik online inchecken voor mijn vlucht?’. Het antwoord hierop is en blijft nee, nee en nog eens nee. Doe je dat wel dan zal KLM op Schiphol een vervelende toeslag opleggen van vele honderden euro’s.

Houdt je aan de aan de specifieke regels en vlieg voor de meest lage prijs zelfs in augustus nog naar Bangkok!

Bijzonderheden:

 • Bangkok vanaf Antwerpen € 446
 • Wanneer boeken: de Antwerpen deal is nog tot en met dinsdag 11 juni 2013 (23:59) geldig
 • Wanneer reizen: tot en met 31 oktober 2013 (m.u.v. juli/augustus)
 • Minimum verblijf: 1 week Maximum verblijf: 1 maand
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12 kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23 kg
 • Flying Blue: 25%

Beschikbare stoelen checken en boeken: via de directe voordeel-link met KLM (selecteer Antwerpen Centraal als vertrekplaats).

 

Toelichting: Vliegen met KLM vanaf Antwerpen Centraal.

Lees dit stappenplan goed voor reizen met KLM vanaf Antwerpen Centraal.

 • Koop een enkeltje en reis vanaf een Nederlands station naar Antwerpen Centraal
 • Laat in Antwerpen bij het loket je KLM ticket zien, je krijgt dan een treinkaart Antwerpen-Schiphol
 • Zorg dat je in de trein naar Schiphol je treinkaart laat stempelen om te kunnen tonen tijdens de check-in
 • Ga op Schiphol naar de check-in balies om je instapkaart in ontvangst te nemen en je ruimbaggage af te geven (denk aan eventuele lange wachtrijen, dus neem niet een al te korte overstaptijd tussen trein en vliegtuig)
 • Bij deze tickets kun je al wel vanaf het moment van boeken een stoel reserveren. Online inchecken is op de heenreis niet mogelijk
 • Volg deze werkwijze en kom nooit direct naar Schiphol zonder afgestempeld reiskaartje. In dat geval berekent KLM je een naheffing alsof je ticket gewoon vanaf Amsterdam zou aanvangen. In vrijwel alle gevallen kun je dan rekenen op een flinke boete van vele honderden euro’s. Helaas overkomt dat iedere dag nog tientallen passagiers. Speel het spel met de veel goedkopere Belgische tickets altijd volgens de regels van KLM.
 • Op de terugreis mag je gewoon op Schiphol uitstappen, kun je je koffer van de band halen en richting huis. Je bent dan niet verplicht om met de trein richting Antwerpen te gaan.

Met dank aan TicketSpy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Alleen vandaag: KLM’s beste Bangkok deal, vliegticket € 446”

 1. cor jansen zegt op

  Het klopt, maar een grotere onzin heb je dat te verwachten van een bedrijf als de KLM,
  En dan ook nog zeggen dat ze (groen) zijn.
  Er zijn andere maatschappijen, die ook gewoon goedkoop zijn.
  Als je ETHIAT vliegt met vertrek Amsterdam en terug, B.v. Düsseldorf, heb je jaar ticket
  of korter, met meer bagage.
  En dan geen onzin eerste naar Antwerpen.

  groeten Cor Jansen

  • Sir Charles zegt op

   Het een en ander is uiteraard afhankelijk van je woonplaats in Nederland want in die zin is het eigenlijk ook grote onzin om bij terugkeer te landen op Düsseldorf want dan zal je ook een (lange) reis moeten ondernemen om weer thuis te komen.

  • ruud zegt op

   Ja Cor een beetje te simpel gezegd onzin . Jij woont kennelijk niet ver van Schiphol.
   Ik woon in het zuiden en met mij nog een “paar”
   Wij zitten zo met de trein in Antwerpen. En dan in 1 x door naar Schiphol, is gewoon een luxe.
   Ik heb al tickets anders had ik het zeker gedaan.

   Ruud

 2. Song zegt op

  We hebben de laatste weken verschillende ticketdeals gezien, waarschijnlijk hebben meer mensen net als ik ervaren dat je de “deal” misloopt als je exact bent gebonden aan bepaalde vertrek of aankomstdata. Niettemin is het leuk deze deals voorbij te zien komen en geven aanleiding voor weer een uurtje creatief zoeken. Je moet er toch wat voor over hebben om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten… Op zich vind ik het opvalland dat er nu blijkbaar fiks wordt gestunt op de route AMS-BKK, ik zelf heb de voorkeur om vanaf Dusseldorf te vertrekken en daar ben je (op het moment) duurder uit. Ook opvallend; het is in Dubai zo stil, waar blijft Emirates? Hebben die elke dag die A380 vanuit AMS vol?
  En btw, als je net als ik op zoek bent naar koopjes, tel dan ook mee; reistijd, parkeerkosten en/of vervoer naar de luchthaven, wel/niet een aansluitende binnenlandse vlucht, in sommige gevallen denk je goedkoop uit te zijn maar gaat dat wel ten koste van de reistijd!

 3. Linda zegt op

  Betekend het dat je tot 31 Okt. weg mag vliegen? Of moet je op 31 Okt terug zijn?

  • Khun Peter zegt op

   Je kunt tickets boeken voor de reisperiode tot 31 oktober. Vliegen kan dus in juni, september en oktober

 4. Suan Nguyen zegt op

  Heb al geboekt 🙂 Bedankt Thailandblog!

 5. Marc zegt op

  Deze aanbieding staat reeds vele weken in de etalage bij KLM.be
  ik boekte reeds op 15 mei deze promotie voor 447 euro met vertrek uit Antwerpen CS met Thalys (geen Fyra haha) voor vertrek op H/T in october.

 6. michiel zegt op

  Das jammer net te laat .

  Had ze vorig jaar ook rond deze tijd geboekt voor € 499,00 bij klm.be . voor heen in oktober en terrug in November.

  Wij wonen in Zeeland dus vertrek vanaf Antwerpen geen probleem.

  Treinkaartjes werden toen niet gecheckt op shiphol moesten inchecken bij automaat werd totaal niet naar de treinkaartjes gevraagd . Wat wel raar was is dat we niet vooraf via internet konden inchecken.

  Pas wel op met die hsl trein de Thalys had bij ons een uur vertraging kapot wissel bij Leiden ofzo en dan wordt het rennen op schiphol en mis je dus bijna je vlucht.

  • ruud zegt op

   Ja mee eens hoor van Antwerpen niet zo gek vanuit het zuiden. En vertraging …. Ja kan ook met het boemeltje van Purmerend.
   Ruud

 7. tom zegt op

  Wij hebben ook geboekt: twee weken terug. Twee tickets inclusief toeslag voor 911 euro. Heenreis 16 oktober en terug 8 november. We moeten de trein van 14.31 uur in Antwerpen pakken. Is dit tijdstip verplicht of kunnen we ook vroeger? We vliegen namelijk al om 17.50 uur van ams naar bkk. Weten jullie dat?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website