‘Leuk al die aanbiedingen met goedkope vliegtickets naar Bangkok maar bijna altijd buiten het zomerseizoen in Nederland.’ Dat klopt, maar niet bij Etihad.

Je kunt in juli voor een heel mooi tarief vanaf Dusseldorf naar Thailand vliegen. Want dit is echt een opruiming van de laatste stoelen tegen de laagste prijzen. Etihad en airberlin vliegen aan het begin van de zomer naar Bangkok vanaf Düsseldorf en daar kun jij nu van profiteren! Vanuit Düsseldorf is het eenvoudig en snel om met NS Hispeed terug te komen naar Nederland. Een kaartje kun je al kopen voor € 19. Tel het bij de ticketprijs op en het is nog steeds veel goedkoper dan om heen en terug Amsterdam aan te doen. Profiteer daarom opnieuw voor deze actie weer voorbij is!

Meer informatie en boeken: Etihad Ticket Bangkok vanaf € 528

Etihad Ticket Bangkok

 • Wanneer boeken: zo snel mogelijk, op=op!
 • Wanneer reizen: vertrek op 2 of 3 juli 2014 (of eerder in de maand juni), terug op 8, 9, 10, 11, 15, 16 juli 2014
 • Vliegen vanaf: Düsseldorf (DUS) Terugvliegen op: Düsseldorf (DUS)
 • Minimum verblijf: 4 dagen Maximum verblijf: zie hierboven
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg (alleen op Etihad vluchten)
 • Opmerking 1: sommige vluchten worden uitgevoerd door airberlin, partner van Etihad
 • Opmerking 2: boeken kan ook gewoon via de NL site van Etihad (maar deze is wel iets duurder)
 • Opmerking 3: kies tijdens het zoeken voor de functie ‘meerdere bestemmingen’ om de Open Jaw te kunnen boeken
 • Betaling via: Visa, Mastercard of American Express

Bron: TicketSpy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Hoogseizoen Thailand: Etihad retourticket Bangkok nu € 528”

 1. Sir Charles zegt op

  Zonder Etihad direct maar als slecht te willen beoordelen want zou het zo weer doen want goedkoop ja zeker maar achteraf niet klagen over weinig beenruimte, smalle gangpaden, voedsel/drank enzovoort ook kan medegedeeld worden dat de meeste stewardessen echt niet slanker zijn dan hun KLM-collega’s. ;)Overigens op het traject AUH-BKK vv werkten er ook Thaise stewardessen tussen, dat wel.
  Bovendien als je pech hebt wordt je op DUS richting AUH en of andersom in een verouderd AirBerlin-toestel gepropt op stoelen met uitgezakte kussens, het een en ander wordt bij wijze van spreken nog nét niet met schroefjes en ijzerdraad bij elkaar gehouden.

 2. Eric zegt op

  Jammer dat ook hier geldt dat de zomervakantie in het grootste deel van Nederland dus NIET start op 2 en 4 juli, maar een week later.
  En dan betaal je dus gewoon de hoofdprijs.

 3. Björn zegt op

  Vlieg nu al paar keer met Etihad en moet zeggen:prima. Volledig buitenlandse crew,de maten interesseren me niet zo want het is geen modellenwedstrijd. De A330 en 777 hebben volgens mij dezelfde configuratie als bij bijvoorbeeld GA. Bij de 777 vind ik gangpadden en beenruimte gelijk aan wie ook… ( ik heb echter geen meetlat bij me) air Berlin is een prijsvechter en de service is wel minder dan bij Etihad maar ik krijg nog steeds mijn bakje voer en glasje drinken. Biertjes gratis overigens. Beenruimte daar prima en de stoel is me niet opgevallen. Idd voor die prijs (tussen 430 en 520) gewoon lekker doen. Even beentjes strekken in AUH. Overigens en in tegenstelling tot mijn andere favoriet Eva Air spaar je bij Etihad gewoon miles bij de goedkope tickets. De 200 euro die ik uitspaar leveren me weer extra dagen in Thailand op….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website