Finnair zet extra vluchten in naar Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
4 maart 2014

Finnair gaat met ingang van december 2014 het aantal vluchten naar Bangkok flink uitbreiden.

De vliegmaatschappij uit Finland heeft nu al twee vluchten per dag naar Bangkok, tussen 30 december 2014 en 27 maart 2015 komen daar wekelijks drie vluchten bij. Finnair heeft dan in het hoogseizoen 17 vluchten naar de Thaise hoofdstad, de hoogste frequentie van alle Europese luchtvaartmaatschappijen.

De extra vluchten vertrekken op dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond. Vlucht AY91 vertrekt om 20:15 uur vanaf Helsinki Airport (HEL) en landt om 11:00 uur lokale tijd op Bangkok’s Suvarnabhumi Airport (BKK). AY92 verlaat Bangkok op woensdag, vrijdag en zondag om 12:45 uur en komt om 18:55 uur lokale tijd aan in Helsinki. Er wordt gevlogen met de Airbus A340, die zowel een business- als een economyclass heeft.

Azië is een belangrijke markt voor Finnair, tussen 2010 en 2020 wil men dan ook fors groeien door het aantal vluchten verder te verhogen.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website