Het aanbod van entertainment aan boord van een vliegtuig kan bij Lufthansa straks ook op jouw eigen mobiele apparatuur worden bekeken.

Het lijkt er op dat luchtvaartmaatschappijen over elkaar heen rollen als het gaat om de laatste noviteiten en gadgets voor passagiers. Nu elektronische apparatuur niet meer uitgeschakeld hoeft te worden tijdens de vlucht, volgen de ontwikkelingen zich snel op.

Lufthansa heeft nu de primeur met het nieuwe ‘BoardConnect in-flight’. Zo wordt je vlucht naar Thailand of elders nog aangenamer. Want met dit systeem krijg je op je eigen tablet, smartphone of computer, toegang tot de nieuwste films, muziek, spelletjes en vluchtinformatie van de Duitse airline.

Een film kijken of muziek luisteren is natuurlijk al mogelijk tijdens lange vluchten. Dat reizigers dit nu ook kunnen op hun eigen apparaten is nieuw.

Als je niet in het bezit bent van een tablet, smartphone of laptop dan kun je helaas geen gebruikmaken van het systeem. Commercieel directeur Jens Bischof van Lufthansa ziet dat niet als een probleem: “Iedereen reist tegenwoordig met een tablet of smartphone.”

2 reacties op “Films streamen op eigen apparatuur tijdens vlucht naar Thailand”

 1. henk zegt op

  Laatst met KLM gevlogen, en had een verloopstekker voor mijn koptelefoon aangeschaft.
  Dus kon het entertainment systeem op mijn eigen koptelefoon beluisteren.
  Toen ik later wat zat te prutsen, bleek het zonder dat verloopje ook te werken.

  Maar wat is dat altijd vervelend dat het onboard systeem onderbroken wordt voor een mededeling.
  Ik snap het wel, maar het vervelende zit hem in het feit dat het enkele seconden aan gaat om weer onderbroken te worden voor dezelfde mededeling in een andere taal. Soms wel 4 keer. Doe dat in 1 keer.

 2. TH.NL zegt op

  Ik zie het nut hiervan op vluchten naar Thailand of andere verre bestemmingen niet in. Immers je hebt toch altijd al een eigen tv scherm voor je neus?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website