KITTIKUN YOKSAP / Shutterstock.com

EVA Air vliegt tot de aanvang van het zomerseizoen (begin april 2021) niet met passagiers naar Europese luchthavens. Dat geldt ook voor Schiphol en vanaf Amsterdam naar Bangkok.

De luchtvaartmaatschappij uit Taiwan vliegt nog wel met de Boeing 787-9 en 787-10 Dreamliner met vracht naar Schiphol.

EVA Air is populair bij  Thailandgangers omdat je rechtstreeks, zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad kan vliegen. Tot de Coronacrisis vloog EVA Air drie keer per week van Amsterdam naar Bangkok.

De luchtvaartmaatschappij is een van de slechts 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld, die de vijfsterren beoordeling van SKYTRAX voor de hoogste kwaliteit wereldwijd heeft gekregen.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 2 votes.
Please wait...

2 reacties op “EVA Air vliegt pas vanaf zomerseizoen 2021 weer naar Thailand”

 1. Dennis zegt op

  Zomerseizoen begint bij de luchtvaart eind maart (als de zomertijd ingaat). In 2021 is dat 28 maart.

  • Dennis zegt op

   Leest u ook even de originele tektst; “begin april 2021”. Ik vul dat aan met een exactere datum!

   Zomerdienstregeling in de luchtvaart begint in het laatste weekend van maart en eindigt in het laatste weekend van oktober, net als onze zomertijd.

   U verwart hier tarieven met tijden; de tarieven zullen in de zomer hoger zijn dan in het laagseizoen, maar de vertrek-& aankomsttijden zijn identiek.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website