Over EVA Air (video)

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: , ,
25 juni 2013

Een vakantie naar Thailand begint al vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt. Dat hebben ze bij EVA Air goed begrepen. Niet voor niets hebben de lezers van Thailandblog EVA Air al twee maal gekozen tot ‘Beste Thailand Airline’. 

EVA Air

EVA Air is een luchtvaartmaatschappij uit Taiwan. EVA Air vliegt 3 maal per week, rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok met haar B777-300ER. Deze vliegt vervolgens door naar de eindbestemming Taipei in Taiwan. De tussenklasse bij EVA Air, de ‘Elite Class’ (vroeger Evergreen de Luxe), is mateloos populair bij Nederlanders die naar Bangkok vliegen. Het is een klasse tussen Economy- en Business class in.

EVA Air wordt bij de lezers van Thailandblog vooral gewaardeerd om de volgende punten;

 • goede service tijdens de vlucht;
 • voldoende beenruimte;
 • gunstige prijs vliegtickets;
 • gunstige aankomsttijd Bangkok airport;
 • gunstige vertrektijd Bangkok airport;
 • vriendelijk personeel.

Video over EVA Air

Deze week plaatste EVA Air een nieuwe video op haar YouTube kanaal. Het geeft een aardige indruk van deze luchtvaartmaatschappij:

[youtube]http://youtu.be/–c-43Q1f3g[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Over EVA Air (video)”

 1. karl gustav heerenga zegt op

  i like eva air very much i fly many years with them and every trip the service is top and the food is ok thats why i fly eva air go so on l like to fly with you thanks for the pretty flights and thanks for the stewardessen for their kindness greatings from kg heerenga

  Moderator: volgende keer graag reacties in het Nederlands

 2. Franky R. zegt op

  Ik vlieg niet voor niets sinds 2004 met EVA Air!
  Een zeer fijne luchtvaartmaatschappij, waar een zekere ‘nationale’ nog heel wat van zou kunnen leren. Als ze dat wilden/konden…

  • Sir Charles zegt op

   Ah, dacht al waar blijft toch die negatieve verwijzing naar de KLM, maakte me al ongerust. 😉

 3. Erwin Fleur zegt op

  Ik vlieg ook graag met china, hebben beiden de zelfde goede service en prijs.
  Het voordeel van eva is inderdaad de tijd, zeker als je kinderen hebt.

 4. Khun Chiang Moi zegt op

  Ik vlieg ook sinds jaren 2x per jaar naar Thailand tot nu toe met verschillende airlines.
  China Airlines, EVA, Maleisian Airways, KLM, Catay Pacific (via Hongkong) en Finn Air (via Helsinki) dus ik kan best een vergelijking maken tussen deze maatschappijen. Sir Charles maakt een opmerking over dat er geen negatieve opmerking gemaakt is t.o.v. KLM dat doe ik nu ook niet maar geef toch verreweg de voorkeur aan de Aziatische maatschappijen die hun zaakjes toch beter voor elkaar hebben (in mijn geval dan) waarbij EVA Air en Maleisian Air er voor mij uitspringen. Het comfort is beter en de prijsstelling meestal ook. die ene keer dat ik met KLM naar Bangkok vloog is natuurlijk geen maat stelling maar op die vlucht was de keus op maaltijden beperkt tot 1 (omdat de andere keus op was. en er waren geen Thaise-immigration-kaarten aan boord (vergeten volgens de steward). Finnair vond ik ook iets mindere maatschappij. Zeker in deze tijd is de prijs niet onbelangrijk bij KLM zit je toch snel rond de EUR900,– de Aziatische maatschappijen hebben soms leuke aanbiedingen vanaf EUR600,– Als je dan gaat vergelijken (in mijn geval dan) dan is de keus snel gemaakt. Ik wil ook nog opmerken dat de bagage vrijheid bij KLM 20Kg is bij Maleisian 30Kg en EVA 23Kg.

  • Sir Charles zegt op

   Wanneer je buiten de (school)vakanties wil of kan reizen dan heeft KLM regelmatig ook aanbiedingen tussen de €600 en €700. Zelf heb ik nooit meer dan €700 betaald, de laatste keer nog voor €658 sterker nog EVA en China waren op dat moment ruim €100 duurder.

   • Khun Chiang Moi zegt op

    Wat de prijs betreft blijft het natuurlijk een kwestie van shoppen en dat doe ik natuurlijk ook altijd vandaar het reizen met verschillende maatschappijen maar soms biedt de een iets meer dan de ander voor hetzelfde bedrag. Natuurlijk blijft KLM een hele goede maatschappij en kunnen we daar als Hollanders best trots op zijn.

    • Sir Charles zegt op

     Helemaal met je eens Chiang Moi en zelf vlieg ik het liefst rechtstreeks vanaf Schiphol en dan is de keuze zoals wel bekend aan China, EVA of KLM, regelmatig van een van hen gebruik gemaakt waarbij de laatste mijn persoonlijke voorkeur heeft doch welke luchtvaartmaatschappij slechter of beter is zozeer mijn punt niet maar ben er anders wel van overtuigd dat het voor velen uiteindelijk om dé prijs gaat en dat veel reizigers daarom algauw hun opvattingen en principes overboord willen gooien om daarmede de eventuele ongemakken zoals mindere service en stoel- en beenruimte voor lief te nemen.

     Iemand gekend die pertinent niet met een moslimmaatschappij wilde vliegen tót hij zag dat het wel heel goedkoop was met MahanAir (bestaat die nog?), zodoende er lange treinreizen Düsseldorf v.v er voor over had en zelfs dat zijn Thaise vrouw en dochter een hoofddoek moesten dragen tijdens de tussenlanding in Teheran was toen opeens geen bezwaar meer…

     Kan me ook personen herinneren die beslist niet met de KLM wilden vliegen want dat was volgens hen de meest waardeloze maatschappij die er bestaat tót ik ze er op attendeerde op een aanbieding, je raadt het al ze wisten zelf niet hoe snel ze gingen boeken.

     Allemaal goed en wel maar laten ze dan ook zo consequent dan óók niet te boeken ook al is het op dat moment een stuk goedkoper.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website