(Redactionele bronvermelding: Graham Cornall / Shutterstock.com)

EVA Air heeft de definitieve stap gezet om haar vloot te moderniseren door een overeenkomst met Airbus te bekrachtigen. Deze deal omvat de aanschaf van 15 Airbus A321neo vliegtuigen en 18 Airbus A350-1000’s. Deze aankondiging werd eerder al gemaakt, maar is nu officieel afgerond. De nieuwe vliegtuigen zullen een verbeterde efficiëntie en stillere operaties bieden.

De A350-1000 vliegtuigen zullen in de vloot van EVA Air de huidige Boeing 777-300ER’s vervangen. Hoewel er nog geen specifieke details zijn vrijgegeven over de inrichting van de nieuwe toestellen, belooft EVA Air een hoog niveau van comfort voor de passagiers.

EVA Air’s huidige langeafstandsvloot bestaat uit 34 Boeing 777-300ER’s en 13 Boeing 787’s. Daarnaast heeft de luchtvaartmaatschappij ook een aantal kortere en middellange afstandsvliegtuigen, waaronder 19 Airbus A321ceo’s en 12 Airbus A330’s, die in Oost-Azië vaak worden ingezet voor deze types vluchten.

Amsterdam – Bangkok

EVA Air biedt vluchten aan van Schiphol Airport in Amsterdam naar Bangkok. Een van de vluchten op deze route is BR-75, die vertrekt vanuit Bangkok om 12:30 lokale tijd en aankomt in Amsterdam om 19:35 lokale tijd. Het vliegtuig dat voor deze dienst wordt gebruikt, is een Boeing 777-300ER, uitgerust met 38 stoelen in Royal Laurel Class, 64 stoelen in Premium Economy Class en 221 stoelen in Economy Class​​.

2 reacties op “EVA Air vernieuwt vloot met Airbus: een toekomst van efficiëntie en comfort”

  1. haki zegt op

    Ik heb al enige tijd geleden bericht van EVA ontvangen dat vluchttijden van mijn EVA-vlucht BKK-AMS op 19 maart a.s. iets is gewijzigd; Nu vertrek BKK 12.15 en aankomst AMS 19.20.

  2. Marcel grote Punt zegt op

    Voor het eerst in jaren afgelopen zomer weer met EVa naar Bangkok gevlogen en het viel me tegen. Zowel het vliegtuig, de service en het eten waren echt minder. En dan heb ik het no* niet over de prijs. Ik hoop dat met de nieuwe vliegtuigen, dat deel in ieder geval getackeld is. Nu de rest nog.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website