Alleen vandaag is hij nog te boeken: een retourticket van Etihad naar Bangkok voor € 494 all-in. Natuurlijk via de Open Jaw met vertrek vanuit Amsterdam en terugkomst op de luchthaven van Düsseldorf.

De reisperiode loopt tot en met eind 2014, met uitzondering van het hoogseizoen in juli en augustus. Wil je toch reizen in juli en augustus? Ook dan betaal je met € 603 alsnog een hele scherpe prijs voor je Etihad tickets!

Bijzonderheden Etihad vliegtickets Bangkok:

 • Wanneer boeken: tot en met 22 december 2013 (23:59), op=op!
 • Wanneer reizen: heel 2014 (lage tarieven niet in juli en augustus 2014).
 • Vliegen vanaf: Amsterdam. Terugvliegen op Düsseldorf. Korte overstap op vliegveld Abu Dhabi.
 • Minimum verblijf: 3 dagen. Maximum verblijf: 1 maand.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 7 kg.
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 30 kg.
 • Opmerking: kies tijdens het zoeken voor de functie ‘meerdere bestemmingen’ om de Open Jaw te kunnen boeken.

Meer informatie of boeken: Etihad Airways

17 reacties op “Laatste dag: Etihad Bangkok Super Deal retourticket € 494”

 1. rebell zegt op

  En als je niet kunt boeken bij Ethiad omdat het tijdstip bv. niet gunstig is, of je langer wilt blijven als die 1 maand, kun je nog altijd voor € 580, – all in, vanaf Duitsland naar Bangkok vliegen met Emirates.
  Dat tickett kan een jaar geldig zijn, dus ook 90 dagen. Dit in tegenstelling met Ethiad, wat voor die € 494,- maar een 30 dagen ticket heeft. Buitendien vlieg je dan bij Emirates met de A-380 en is de treinreis (retour) binnen Duitsland inklusiv in het ticket-(wel mee bestellen aan vinken) bij de ticket bestelling. rebell

  • rori zegt op

   530 Euro retour vanaf Dusseldorp in de maanden februari tm 15 juni via Kayak en of Air Berlin. Ticket voor 50 Euro op de dag van vetrek nog te verlengen tot maximaal 1 jaar.

 2. freddy zegt op

  even aanvullen: Emirates vliegt op dit ogenblik alleen met de A380 naar Duitsland op Munchen,vanuit Frankfurt met B777/300,planning kan natuurlijk wijzigen in 2014,er zijn op dit ogenblik 44 A380 geleverd, 2 vluchten tussen Dubai en Bangkok gebeuren met de A380.
  Treinticket DB is correct.

  • rebell zegt op

   Even nog aanvullen. Emirates vliegt ook van Düsseldorf en Hamburg 2x/dag. Omdat de treinreis binnen Duitsland gratis is (zit in je ticket), kun je van bv. van de grens Emmerich GRATIS naar München en terug met de trein, ook in de ICE. Geef je dan nog € 5,- / trajekt uit, heb je een gereserveerde en gegarandeerde zitplaats eventueel met 230VAC stopkontakt voor je Laptop en wifi aan boord. Dat is nog altijd beter als een staan plaats van bv. Maastricht naar Schiphol ? rebell

 3. John Zoet zegt op

  ik heb de reis voor ons gezin geboekt .
  er staat dat je maar een koffer met een max.. gewicht van 30 kilo mag meenemen.
  wat zijn de regel als je twee koffers hebt van totaal 25 kg..?
  mijn vrouw neemt veel mee voor de familie en er is altijd plaats te weinig zowel op de heenreis als op de terug reis.
  ik wil niet voor verassingen komen te staan als we vetrekken.

  • rebell zegt op

   Je hebt 30Kg koffer gewicht vrij per ticket= per persoon. Als jij samen met 2 personen en 2 koffers (maar) 25Kg hebt, lig je nog steeds 35Kg onder het gewicht wat jullie eigelijk hadden mogen mee nemen. Want te samen had je 2x30Kg= 60Kg mogen meenemen. Lees gewoon de vervoers regels door van je airliner. Daar staat alles in wat mag en wat niet.

   En effe OPLETTEN !!.

   Het gaat er NIET om wat jullie koffers samen op de weegschaal brengen, maar per persoon max. 30Kg koffer gewicht. Overgewicht kost in de regel 1% /Kg v d eerste klas prijs van jouw vlucht-dit als vuist regel. rebell

 4. Björn zegt op

  Via expedia bijvoorbeeld nog te boeken voor 435.

  • rebell zegt op

   Dat lijkt mij een stuk goedkoper als de Ethiad aanbieding van € 494,- ? Of heb ik het verkeerd gelezen ?. rebell

 5. top martin zegt op

  Je kunt dezelfde vlucht bij einige aanbieders al hebben voor ca. € 440,- . Moet je even klever googlen. De aanbieding van € 494,- is echt geen super deal, hoogstens een leuke aanbieding. Andere kunnen hetzelfde en ca. € 50,- goedkoper met dezelfde vlucht en maatschappij gegevens. top martin.

 6. Andre zegt op

  Klinkt mooi allemaal, maar ik voel me wel blond als ik hier niets van terug vindt.
  Kan echt niets vinden onder de 750. Zou iemand een link willen posten voor de dummy’s ?
  Slim Googelen zou ik ook al niet weten hoe dat hierbij moet die vluchten staan toch in zoekmachines? na het zoeken in de zoekmachine verschijnt de prijs pas. Hoe Google je dan slim ?

  • rori zegt op

   Kijk even in Kayak goedkope vliegdagen heen zijn dinsdag en woensdag terug vanuyit bangkok dinsdag tm donderdag.
   Luchthavens: Dusseldorp, Brussel. Frankfurt, Munster/Osnabruck
   Finair heeft ook een aktie lopen

  • top martin zegt op

   En dat is nu precies het probleem beste André. Iedereen kann hier een nummer roepen, Maar zonder verdere gegevens vind jij die aanbieding niet. Daar geef ik jouw volledig gelijk. Fake ?. Je zou het bijna gaan denken.

   Kijk maar eens bij bv. Expedia. Vlucht 02.04.14 vanaf AMS 22:00, aan in Abu Dhabi 06:35. Verder om 08:40 aankomst in BKK om 18:15. Terug op 02.07.14 vanaf Bangkok 20:55 aan Abu Dhabi 00:05. Verder 02:20 aan AMS om 07:20. Kost € 499,-, alles met Ethiad. Dit is een ca. 90 dagen trip naar Thailand.

   Dus geen 13 uur wachten in Abu Dhabi. Buitendien krijg je gratis een visum voor de AUE voor 30 dagen. In die 13 uur kun je dan eventueel Abu Dhabi -verkennen-.

   Er vertrekken geen vluchten van Münster/Osnabrück naar Bangkok met Ethiad,Emirates of een andere internationale maatschappij. top martin

   • rori zegt op

    vanaf munster kun je met twee keer overstappen en via berlijn (pools) en via moskou (russich) vliegen.
    even goed zoeken.
    ook is mogelijk via frankfurt maar dat is een dure met lufthansa.

    • rebell zegt op

     Met de -never come back- airline uit Alaska kun je goedkoop via Timboektoe naar Jillin. Vandaar via Riga met overstap in Varga naar Phuket. Verder gaat het dan met de bekende mini-bus naat Khrungthep. Kun je zo eenvoudig via google.co.th vinden. rebell

  • rebell zegt op

   Slim googlen doe je als je weet hoe deze zoekmaschien ongeveer werkt. Je mag (moet) precies dat intikken wat je op dat moment in je hoofd denkt. Verder zijn er vele vele internationale aanbieders (Providers) van vluchten. Doe mag (moet) je allemaal raadplegen en steeds dezelfde vlucht gegevens intikken. Als je dan een -gunstige prijs- gevonden hebt, moet je door het aanpassen van de vlucht dag, vlucht tijd en type vliegtuig, de prijs proberen te drukken.

   Voorbeeld: Vlieg je vanaf Dubai met de A380 van EK naar Bangkok kost de hele vlucht meer als dat je 15 Minuten later in de 777 -300R instapt. Dat zijn die triks die je moet weten en waar je achter komt, als je uren en uren achter je PC zit en ALLE AANBIEDERS door ploegt..

   Dat is -Slim- googlen (en zoeken). Maar het brengt geld-spreek, het kost je minder. Zo kun je vaak honderden Euries sparen ?. Zo vlieg je met Emirates vanaf AMS voor € 780,- in de A-380,- naar Bangkok retour en vanaf Munchen met dezelfde firma en de A-380 voor maar € 553,-. Dat is € 227,- minder voor het zelfde Produkt. De 1 jaar retour trein reis naar Munchen is gratis. Sucses. rebell

 7. Toon J zegt op

  Heb de vlucht gevonden, maar de terugreis duurt wel erg lang. Ongeveer 13 uur wachten in Abu Dhabi. Dat is wel lang!!

  • rebell zegt op

   Ik heb op mijn test vlucht maar ca. 2-3 uur overstap tijd in Abu Dhabi met Ethiad gevonden en dat in beide richtingen. rebell


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website