Etihad Airways: beste luchtvaartmaatschappij ter wereld

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
13 december 2012

Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft voor het vierde jaar op rij de prijs voor “World’s Leading Airline” in de wacht gesleept. Deze maatschappij vliegt ook naar Thailand, onder meer van Brussel naar Bangkok.

Daarnaast mocht de maatschappij ook de award voor beste first class mee naar huis nemen. De Awards werden woensdagavond in New Delhi uitgereikt tijdens de 19e World Travel Awards.

Biologische producten

James Hogan, President en CEO van Etihad Airways, zegt: “We zijn er uiteraard ontzettend blij mee dat we weer in de bloemetjes gezet zijn tijdens de World Travel Awards. De concurrentie in onze regio is erg groot, en jaar na jaar leggen we de lat voor onszelf hoger. Zo hebben we het afgelopen jaar bijvoorbeeld biologische producten aan boord geïntroduceerd, en is onlangs het eerste toestel voorzien van de Panasonic Avionics Global Communications voor draadloos internet en telefonie in gebruik genomen. Deze prijs is een mooie erkenning voor ons harde werk”.

Dit jaar hebben 650.000 travel professionals uit 191 landen hun stem uitgebracht voor de “Oscars van de reisindustrie”.

6 reacties op “Etihad Airways: beste luchtvaartmaatschappij ter wereld”

 1. Cornelis zegt op

  Er zijn zo langzamerhand bijna net zo veel prijzen als luchtvaartmaatschappijen. Eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer. Allerlei organisaties/verbanden/tijdschriften reiken prijzen uit, en van enige transparantie is nauwelijks sprake. Voordeel voor de branche is natuurlijk dat er zo meer kans is op een prijs……….

 2. Convents h zegt op

  Eerlijk gezegd vinden wij Etihad Airways niet zo goed . In Oktober van Brussel naar Bangkok gevlogen . Hebben in de tussenstop moeten lopen voor de verbinding naar Bangkok . En het eten is ook niet zo denderend . Vorige keren mer Qantas jarenlang gevlogen , maar deze zijn vorig jaar gestopt met vliegen via London . Het personeel was of is fantastis , heb met eigen ogen gezien hoe een personeelslid dook op een etenskaretje dat dreigde op hol te slaan tijdens een luchtzak . Etihad had trouwens ook geen gate en moesten met de bus in abu dabie ,en met de ouderwetse trap .

 3. Seynaeve k zegt op

  Moderator: ik begrijp niets van uw reactie.

 4. Lije Vanonschot zegt op

  Heeft het vliegveld nabij Brussel ook een treinstation zoals Schiphol? Overigens is het reizen per trein tussen de Randstad en Brussel een probeem geworden: de zogeheten “Fyra” schijnt een debakel te zijn. Kortom: een reis van Bangkok naar Nederland via een vliegverbinding Bangkok – Brussel zie ik nog niet direct zo erg zitten (en op die manier te reizen in omgekeerde richting ook niet). Maar wie weet ligt dat wellicht toch anders.

  • Cornelis zegt op

   Het vliegveld nabij Brussel is Zaventem en het heeft inderdaad ook een treinstation. Vanuit Nederland komend betekent dat dat je in Antwerpen moet overstappen.

   • Lije Vanonschot zegt op

    Beste Cornelis,
    Bedankt voor je antwoord. Ik krijg hier in Thailand vrienden op bezoek die mij vroegen uit te zoeken hoe ze het beste naar Thailand konden reizen. Dat is dus misschien wel via Brussel. Vriendelijke groeten. Lije.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website