Beste lezers,

Zijn er lezers die de vlucht Brussel – Bangkok reeds gedaan hebben met Ukraine Airlines? Deze vluchten zijn dikwijls spotgoedkoop maar als ik de commentaar op Skytrax lees heeft menigeen zich dit reeds flink beklaagd. Krappe zetels, geen flight entertainment, betalen voor maaltijd en drank, norse of geen service, etc….

Graag lees ik uw ervaringen.

Met dank,

Ron (BE)


» Laat een reactie achter


17 reacties op “Lezersvraag: Ervaringen vlucht Brussel – Bangkok met Ukraine Airlines?”

    • Fransamsterdam zegt op

      Nuttige link. Als de vraagsteller zich ergert aan de dingen die hij zelf noemt kan hij beter even doorsparen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  1. Khun Peter zegt op

    Het lijkt mij dat je voor een dergelijke lage prijs geen verwachtingen moet hebben, dan kan het alleen maar meevallen. Het zou zker niet reëel zijn om een topservice te verwachten.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
  2. Jurgen zegt op

    Ik ben met Ukraine airlines naar Bangkok gereisd. voor de prijs die ik betaalde heb ik niet veel service gekregen en alles wat in je verhaal staat klopt. Voor de prijs die je betaald moet je dan ook niet teveel verwachten. en terecht. neem gewoon lekker een paar boterhammetjes mee van thuis en het komt allemaal goed. als je meer service wil dan zul je gewoon wat meer moeten betalen

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +13 (obv 13 stemmen)
  3. Gerrit zegt op

    tja,

    Het is een “staats” maatschappij die vooral voor inkomsten van vreemde valuta moet zorgen.
    De rest is voor hun een bijzaak.

    Maar zoals iedereen weet, wonen er in de drie oostelijke provincies meer Russen dan Ukraines.
    Nu komt het regelmatig voor, dat deze mensen ook een vliegticket kopen en dan zijn er altijd van die patriotten die dat ruiken en deze mensen verrot schelden. Met als gevolg een zeer gespannen sfeer met veel schelden (in het Russisch) wat ik niet kan verstaan, maar aan de toonhoogte en het geschreeuw te horen, hebben ze het niet over iets van tante Truus.

    Verder valt deze maatschappij niet onder de Europese regelgeving betreffende vergoedingen voor niet geleverde diensten. Dus vertraging of halverwege stoppen, “zoek het zelf maar uit”

    Voor een hoop extra (dat is waar) ga ik persoonlijk liever met EvaAir of KLM rechtstreeks.
    Dan nog liever EvaAir, omdat deze bredere stoelen heeft (3-3-3 i.p.v. 3-4-3 bij de KLM)

    Maar probeer het en vertel je belevenis op dit blog.

    Groetjes Gerrit

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +8 (obv 8 stemmen)
  4. Rori zegt op

    Ik ben afgelopen December vanuit Dusseldorf gevlogen. Via Kiev. Van Dusseldorf naar Kiev niets aan service. Alleen nbroodje en drinken. Wilde je meer kan wel maar moet betaald.
    Van Kiev naar Bangkok een hele midden rij voor me zelf. Geen entertainment. Wel goede maaltijd en drinken. Tussen door ook zelf gehaald in de pantry. Geen probleem. Alleen meer drank zoals bier en wodka dan tijdens de rondgang van het personeel moest worden betaald.

    Terug weg zelfde alleen een hotel geboedigkt voor de nacht vanwege aansluitings problemen naar Dusseldorf 12 uur of zo. Daar ergens via Expedia een hotel gehad voor 24 euro. Van vliegveld gehaald en teruggebracht. Daar geweldig lekker gegeten.

    Herhaling vatbaar. Kort NEE.

    Vanaf dusseldorf nu met Swiss air gevlogen. PERFECT en ook maar 498 euro betaald.
    Alternatief is Finnair.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  5. Harry Romijn zegt op

    € 100 a € 200 goedkoper ? Voor dat prijsverschil hoor ik wel wat gezeur aan, neem mijn eigen boterhammen mee, en koop wat te drinken op Schiphol. Moet uit de lengte of uit de breedte komen, en anders wel uit de diepte. En flight entertainment… neem een boek mee.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  6. motordokter zegt op

    Heb al 2x met hen gevlogen en dat was meer dan genoeg. Krappe zitplaatsen, slechte bediening, slecht eten en ze laten iedereen aan boord van passagiers, d.w.z. dronken of niet. Kan je je voorstellen hoe dat is om tussen dronken passagiers te zitten en ze stoppen niet met drinken aan boord. Ja, goedkoop was het wel, maar ik betaal liever meer ( voor de service e.d. ). Het id toch een eind vliegen hé.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +7 (obv 7 stemmen)
  7. Harm zegt op

    Naar bkk gevlogen vanaf asd. op 12 juni 2017
    Voor nog geen 800 € busines class ruime stoelen eten wordt geserveerd en niet “gebracht in alu folie”
    Keuze uit 4 menu’s of combie daarvan.
    Geen infotaiment maar wel ruime stoelen die volledig plat kunnen en de ruimte naar de volgende rij stoelen is +/- 170 cm
    Voor die prijs kan ik bij geen enkele andere maatschappij terecht in de busines class.
    In Kiev 2 uur gewacht op de aansluiting wat goed te doen is daar.
    Ook al zijn het wat oudere toestellen met wat meer km op de teller ik ga zo weer met ze mee. Oh en dat de stewardessen nors zouden zijn A) Ik spreek hun taal niet. B) Wat ze zeggen in hun taal zal me een worst zijn C) Ze spreken allemaal voldoende Engels om zich begrijpbaar te kunnen maken. Nog honger of trek in iets anders je zegt het maar en het wordt gebracht tot en met (nep) champagne aan toe en all in prijs

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  8. Kees zegt op

    1 keer mee gevlogen van Bangkok naar Amsterdam en terug. Geen klagen maar je moet de service niet gaan vergelijken met die van KLM of gelijksoortige maatschappijen. Het eten was niet veel anders dan bij de andere maatschappijen en ik hen totaal geen overlast ondervonden van Russen o
    I.d. Ook Aeroflot heeft mij niet teleurgesteld maar ik moet zeggen dat ik voor dat geld niet heel veel verwacht en dan valt het altijd mee. Nu vlieg ik de komende keer met Jetairways, kijken hoe dat uitpakt

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)
    • Teuntjuh zegt op

      Toevallig paar weken geleden voor het eerst sinds jaren weer s met onze inmiddels verkochte nationale trots gevlogen, maar als men dat ene biertje als service beschouwt vlieg ik volgende keer weer gewoon met een goedkopere airline. Of verstaan jullie onder service het ongegeneerd vol laten gooien dmv van constant het servicelampje te gebruiken?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  9. bert zegt op

    ik heb dan wel een meevaller gehad blijkbaar 2 jaar terug.

    nogtans 900 € betaald hoor met ukraine airlines naar bangkok heen en terug…
    maar ja was in kerstvakantie, was het goedkoopste wat er nog te vinden was.

    eten moet je helemaal niet bijbetalen. wel voor extra drank.
    inderdaad geen tv’ke per zitplaats, wel per blok een tv met een ouwe film op .

    en kijk ik ga er komende winter opnieuw mee weg, terug 900 euro, maar weeral kerstvakantie.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  10. Niek zegt op

    Ik heb positieve verhalen gehoord over Austria Airlines , Bangkok-Brussel met een korte stop in Wenen , goedkoop met goede service.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  11. Merel zegt op

    Kijk ook eens naar de prijzen van de chineese maatschappijen zo als Xiamen China eastern en China southern.
    Zelf heb ik goede ervaring met China southern. Nieuwe toestellen, ruime stoelen, goede maaltijden en gratis drankjes.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  12. hans zegt op

    Dag Ron,

    ik heb enkele keren gevlogen met UAI amstedam-bangkok. Prima vluchten, op tijd, ja iets minder luxe dan KLM of zo maar keurige bediening enzo. flightentertainment van Kiev naar Bangkok is ok!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  13. manfred zegt op

    mij bevalt het erg goed met ethiad airways,vanaf dusseldorf of brussel,laatst in mei gegaan voor 460 euro en nu in december voor 440 euro ,vanaf brussel ,alleen even tussenstop abu dhabi ,anderhalf uur,dat is te doen,prima service,mooie vliegtuigen,alles gratis eten en drinken,kortom perfect voor mij

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  14. Rudi zegt op

    Ik ben eenmaal met Ukraine naar Thailand gevlogen.
    Ik = mezelf, mijn Thaise vrouw en 3 kinderen

    Nooit meer.

    In de heenvlucht had het vliegtuig Brussel- Kiev 9 uur vertraging.
    Gevolg :aansluitende vlucht kiev – Bangkok gemist.

    We krijgen 1 overnachting in Kiev aangeboden, in een ondermaats hotel met norse bediening.
    Volgende dag werden we op de vlucht Kiev-Dubai gezet.
    Ukraine airlines was echter “vergeten” om de aansluitende vlucht Dubai – Bangkok te bevestigen.
    Dus gestrand in Dubai en niemand van Ukraine airlines te bereiken.
    Uiteindelijk zijn we dankzij de bereidwilligheid van ’emirates” toch op de aansluitende vlucht geraakt.

    Alles bijeen heeft onze heenvlucht 72 uur geduurd.

    Ook de service aan boord is ondermaats.
    Alleen water is gratis, de rest is bijbetalen

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +2 (obv 2 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website