Luchtvaartmaatschappij Emirates introduceert vier kanalen waarop in real time televisie kijken aan boord van de vliegtuigen mogelijk is.

Wanneer je met Emirates van Amsterdam via Dubai naar Bangkok vliegt kan je binnenkort genieten van Live Tv zoals nieuws en sportevenementen waaronder Formule 1.

Televisie kijken

Emirates, met als thuisbasis Dubai, start met ‘Ice TV Live’ als onderdeel van de lopende inspanningen om haar passagiers de nieuwste on-board entertainment mogelijkheden te bieden. Emirates introduceert vier kanalen waarop in real time televisie kijken mogelijk is.

De Ice TV Live-kanalen zijn een aanvulling op Emirates’ uitgebreide entertainment-en communicatiesystemen. Emirates heeft eerder het gebruik van mobiele telefoons en WI-FI tijdens de vlucht geïntroduceerd en is tevens de eerste luchtvaartmaatschappij die live tv kijken on-board mogelijk maakt. Passagiers kunnen kijken naar vier kanalen: BBC World News, BBC Arabic, Euronews, en voor sportliefhebbers: Sport24 – een kanaal gewijd aan grote sportevenementen over de hele wereld.

Formule 1

Voor Emirates, als sponsor van sportevenementen, is een special sportkanaal van grote waarde. De hoogtepunten op Sport24 in februari zijn onder andere de Engelse Premier League en Bundesliga. In lijn met de aankondiging van de vijfjarige overeenkomst tussen Emirates en Formule 1, is seizoen 2013 te zien op dit kanaal. Uitzendingen van meer evenementen worden binnenkort bekend gemaakt, maar in ieder geval de Australian Open, Wimbledon, US Open Tennis, ATP Tour Masters 1000-serie, ATP World Tour Finals, US Open Golf, en de Britse en Ierse Lions Tour zullen te zien zijn.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Emirates start real time televisie kijken in vliegtuigen”

 1. King Frans zegt op

  Kom dat even mooi uit. Ik ga voor het eerst vliegen met Emirates, ik wil wel eens meemaken met een Airbus te vliegen.Ik heb een hekel aan tussen stops maar hebt het er wel vooroven. En ook voor de prijs 607 Euro.

  • Dennis zegt op

   Frans,

   Ik vlieg het liefst met Emirates (in maart toevallig net even niet). Prima maatschappij, hele moderne vloot (afgelopen september met een Airbus A380 die 1 week oud was!), goede service aan boord.

   De tussenstop vind ik persoonlijk een verademing. Even de benen strekken. 3 uurtjes rondkijken op Dubai Airport. Dat overstappen valt dus reuze mee! Dubai Airport is een nette luchthaven


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website