Het frequent flyer programma van Emirates Airline, Emirates Skywards, bestaat dit jaar 16 jaar en dat wordt gevierd met nog meer voordeel. Nieuw is bijvoorbeeld ‘Cash+Miles’, passagiers van de luchtvaartmaatschappij kunnen hun reis nu betalen met een combinatie van geld en Skywards Miles.

Alle groepen – Blue, Silver, Gold en Platinum – kunnen nu vanaf 2.000 Miles, de punten inwisselen voor vluchten. Zo kunnen de klanten van Emirates nog voordeliger vliegen.

Een andere mogelijkheid is om je Miles in te wisselen voor evenementen die door Emirates gesponsord worden. Dat kan gaan om sport, kunst en culturele evenementen. Je kan zo toegang krijgen tot de eerste rij bij een aantal van de grootste evenementen in de wereld, waaronder het Emirates Airline Dubai Jazz Festival.

Sinds afgelopen januari zijn er meer dan 12.000 tickets voor veertig verschillende sportevenementen beschikbaar gesteld voor leden. De tickets bieden toegang tot sportevenementen van wereldklasse, waaronder van rugby, tennis, honkbal, paardrijden en de F1 Voetbal is echter het meest populair onder de leden. Emirates sponsort zes Europese topclubs: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Hamburger SV, SL Benfica, Arsenal en AC Milan.

Sinds de oprichting van het frequent flyer programma in 2000 hebben leden 220 miljard punten  ingewisseld voor vluchten, hotel overnachtingen en toegangskaarten voor grote evenementen wereldwijd.

Bron: Tripnieuws.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website