Emirates: Nieuwe vliegtuigen en nieuwe bestemming Phuket

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
12 december 2012

Emirates, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld, voegt deze maand vijf nieuwe toestellen toe aan de vloot: drie A380’ss en twee Boeing’s 777.

Phuket

Emirates is de grootste aanbieder van de A380 en Boeing 777 ter wereld, de komst van de nieuwe toestellen ondersteunt de groei van het routenetwerk. In december voegt de luchtvaartmaatschappij ook twee nieuwe bestemmingen toe: Lyon in Frankrijk en Phuket in Thailand.

A380

De Emirates A380 is populair onder passagiers; de service en faciliteiten zoals een on-board lounge en shower spa’s zorgen voor een bijzondere vluchtervaring. Emirates beschikt over de grootste vloot A380s ter wereld die momenteel worden ingezet op bestemmingen zoals Amsterdam en Bangkok.

4 reacties op “Emirates: Nieuwe vliegtuigen en nieuwe bestemming Phuket”

 1. lthjohn zegt op

  Ikzelf vloog een keer met deze maatschappij. O.K. maar niets bijzonders ! De on- board lounge en shower spa zullen voor velen van ons niet zijn weggelegd. Wel -soms- heel lang wachten op de connecting flight op een vliegveld met weinig zitaccommodatie. Voor mij dus eenmaal maar nooit meer Emirates

  • Leo zegt op

   Ben het helemaal met je eens! Vlieg veel liever rechtstreeks op Bangkok. Die eventuele besparing op een economy-ticket van een paar tientjes of voor mijn part 100 euries wegen niet op tegen het lange wachten op zowel de heen- als terugreis op de luchthaven waar een tussenstop wordt gemaakt. En diegenen die poen zat hebben om gebruik te kunnen maken van de on-board lounge etc. zullen ongetwijfeld een tussenstop van één of meer dagen maken alvorens door te vliegen naar Bangkok.

  • Elly zegt op

   Ik ben op 30 sept.jl aangekomen op Bangkok met een A-380 van Emirates. Ik vond het een geweldige ervaring. Heb maar drie uur moeten wachten in Dubai, en die zijn zo om, vloog gewoon economy ticket en betaalde € 979,- voor een jaar ticket. Vond de stoelen heerlijk breed en ruimte genoeg voor je benen. Hetgeen je aangeboden kreeg aan dranken en eten was van prima kwaliteit. De service vind ik ook heel goed en dan de bagage die je mee mag nemen 30 Kg en 7 Kg handbagage. Service bij inchecken op Schiphol heel vriendelijk. Ik kon door een kleine ingreep niet zelf mijn koffer op de band zetten. De man kwam gelijk achter zijn desk vandaan en deed dit voor mij. Mocht daardoor ook mijn handbagage inchecken. Dit is service die ik als heel prettig heb ervaren. En van mij mag iemand die meer geld heeft gebruik maken van alles wat de first class heeft te bieden. Ik vond het geweldig om dit via You Tube te zien, en vond het ongelofelijk dat ze een mens zo kunnen verwennen. Ik ben al tevreden met hetgeen Emirates economy mij te bieden had. Ik kan de zon in het water zien schijnen.

 2. marcel zegt op

  ga het volgend jaar proberen heb er veel goeie dingen over gehoord


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website