Emirates biedt luxe vervoer van deur tot deur

Luchtvaartmaatschappij Emirates, die vanaf Amsterdam via Dubai naar Bangkok vliegt, biedt gratis luxe vervoer voor passagiers uit de First Class en Business Class. De Chauffeur Drive service van Emirates verzorgt persoonlijke transfers vanaf huis of hotel naar de luchthaven.

Deze deur tot deur service wordt in meer dan 55 steden wereldwijd, waaronder Amsterdam, aangeboden. Sinds kort worden de ritten in Nederland uitgevoerd met onder andere de nieuwe Mercedes S Klasse, compleet in Emirates stijl voor ultieme luxe en comfort.

De transfers met privé-chauffeur zijn beschikbaar vanaf een thuisadres of hotel naar Schiphol en van de luchthaven van aankomst naar de eindbestemming. Ook transfers van en naar de stad tijdens een stop-over in Dubai zijn inbegrepen. De Chauffeur Drive Service kan direct bij het boeken van een ticket worden geregeld, of aan een bestaande boeking worden toegevoegd tot 48 uur voor vertrek.

De Chauffeur Drive service wordt binnen een straal van 65 kilometer rondom Schiphol gratis aangeboden aan alle First Class en Business Class passagiers van Emirates. Buiten deze straal worden kosten per kilometer in rekening gebracht.

Tweede dagelijkse vlucht naar Dubai

Emirates, start vanaf 4 december 2013 met een tweede dagelijkse vlucht naar Amsterdam vanuit Dubai, naast de bestaande dagelijkse A380 vlucht.

2 reacties op “Emirates biedt luxe vervoer van deur tot deur”

  1. martin zegt op

    De informatie klopt. Maar nieuw is dat niet. Emirates Airways doet deze service al jaren. Natuurlijk alleen voor first and business class. Voor de econemy class krijg je een GRATIS ticket Rail & Fly vanaf daar waar je woond (station) tot elke duitse luchthaven waar je boekt. Maar alleen in Duitsland. Voor Nederlanders die van Hamburg cq Düsseldorf (of FRA of MÜN) vliegen willen kan dat vanaf de grens geregeld worden. Bij je boeking geef je dan een Duitse woonplaats op net achter de grens nabij een international duits trein station. Dit trein ticket gelt tot aan de luchthaven en kan dus ook gebruikt worden op de duitse S-Bahn naar de luchthaven. Dat moet je wel bij de boeking vermelden. Het ticket gelt ook voor de duitse ICE treinen-2. klasse. Buitendien is het een retour ticket. In Nederland heb je dan alleen nog een trein ticket nodig tot net over de grens. En klaar ben je.

  2. Peter Van Lint zegt op

    Etihad airways doet dat ook en ik kan u zeggen dat dit in relax vliegen is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website