Thomas Quack / Shutterstock.com

Düsseldorf Airport, goed bereikbaar voor Nederlandse reizigers in de grensstreek, verwacht rond de kerstvakantie ruim een miljoen reizigers. Veel passagiers gebruiken deze vakantie om vanaf de Duitse luchthaven richting zonnigere oorden te vliegen. Zondag 6 januari wordt waarschijnlijk de drukste dag.

Volgens de luchthaven zijn Turkije en de Canarische Eilanden de populairste bestemmingen in Europa. Bangkok en het Caribisch Gebied zijn in trek als verre zonbestemmingen, evenals Dubai en Abu Dhabi. Londen, Wenen, Parijs, Madrid en New York zijn gewilde bestemmingen voor een stedentrip.

Düsseldorf Airport had te lijden onder het faillissement van airberlin als grootste vervoerder, echter de Lufthansa-budgetdochter Eurowings heeft de meeste routes overgenomen, waardoor de luchthaven nog steeds druk bezocht wordt.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website