Don Mueang

Vanaf 1 september worden binnenlandse vliegreizen naar donkerrode gebieden hervat. Dat heeft Airports of Thailand bekend gemaakt.

Vanaf volgende maand gelden er een aantal versoepelingen in de donkerrode gebieden met een hoog aantal Covid-19 besmettingen. Maar vliegtuigpassagiers moeten wel voldoen aan de eisen die door de luchthaven van bestemming worden gesteld. Dit varieert van het gebruik van enkele mobiele tracking-apps en volledige vaccinatiecertificaten tot Covid-19-testresultaten.

Luchtvaartmaatschappijen mogen ook de bezettingsgraad van de vliegtuigstoelen verhogen van 50% naar 70% om zo de prijs van de vliegtickets te verlagen. Drankjes en eten tijdens de vlucht zijn nog steeds verboden.

De meeste luchtvaartmaatschappijen in Thailand laten weten dat ze vanaf 1 september weer gaan vliegen. Thai Smile zal de vluchten op bepaalde routes hervatten, Nok Air gaat weer vanaf de luchthaven Don Mueang vliegen. Thai AirAsia zegt dat ze weer gaan vliegen op 3 september (Don Mueang), evenals Lion Air die op 1 september weer operationeel wordt.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


Rating: 4.67/5. From 3 votes.
Please wait...

1 reactie op “Binnenlandse vluchten naar donkerrode gebieden in Thailand weer toegestaan”

  1. wibar zegt op

    Grappig toch die inconsequentie van de maatregelen. Lijkt Nederland wel. Barber is ok but massage only foot massage. Why is a good headmassage not allowed ?. The distance of service is no more then with a barber? Maar goed Thaise logica denk ik dan maar weer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website