Wie vliegt met Bangkok Airways krijgt een nieuw menu voorgeschoteld met naar eigen zeggen ‘het beste uit de Thaise en Zuidoost-Aziatische keuken’. Er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische ingredienten en producten van locale bedrijven.

Bijzonder is ook dat een aantal menu’s zijn aangepast op verschillende feestdagen. Zo is er een gerecht met garnalen en noedels wat speciaal op Singapore National Day wordt geserveerd en een Nasi Uduk menu wat is samengesteld voor de nationale feestdag van Indonesië. Natuurlijk staan er ook Thaise gerechten op het menu zoals Phad Thai, chicken green curry, Massaman curry en kip-kokosnoot soep.

De luchtvaartmaatschappij wil passagiers kennis laten maken met authentieke gerechten uit de regio Zuidoost-Azië voor nog meer beleving. Ook sluit het concept aan bij het beleid van de Thaise overheid om lokale gerechten te promoten.


» Laat een reactie achter


4 reacties op “Bangkok Airways serveert ‘het beste uit de Thaise en Zuidoost-Aziatische keuken’”

 1. Jack G. zegt op

  Blijft best aardig om te zien dat eten bij de Thai een belangrijk gebeuren is. In reclames van Bangkok Airways wordt altijd eten getoond om mensen over te halen om te boeken. Dat zie ik Europese luchtvaartmaatschappijen nog niet doen. Wij willen het liefst zo weinig mogelijk betalen en wij zitten dat uurtje wel uit met een van huis meegenomen broodje kaas of een Mars uit een voordeelzak.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 2. Renévan zegt op

  Dan hoop ik niet dat ze de biologische producten gaan gebruiken die na onderzoek meer pesticiden bleken te bevatten dan niet biologische producten.
  Zoals groenten met het Q label (staat voor quality) wat in de grote supermarkten wordt verkocht.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 3. IVO JANSEN zegt op

  altijd fijn vliegen met Bangkok Airways , en dat begint al op de luchthaven ( zelfs op het piepkleine Trat Airport) met een lounge ook voor economy passagiers. koffie, thee, frisdranken , snacks , WiFi enz. , en alles gratis. de verwennerij gaat verder aan boord : vriendelijke crew, propere vliegtuigen èn ze presteren het zelfs om op ultra korte vluchten iedereen te voorzien van een snack/ lichte maaltijd èn met koffie en thee rond te komen. Ik ben alvast een grote fan ….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +5 (obv 5 stemmen)
 4. Marijke zegt op

  Wij hebben alleen de binnenlandse vlucht met bangkok air.Maar inderddaad in de lounge altijd lekkere hapjes en drankjes.Toch wel prettig als je moet wachten voor overstap of vertrek richting bangkok.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website