Bangkok Airways introduceert vanaf 29 november haar nieuwe route naar Udon Thani.

De luchtvaartmaatschappij zal dagelijks twee vluchten naar Udon Thani uitvoeren. Udon Thani is een bekende stad in Isaan op slechts 80 km verwijderd van de grens van Laos. Sommige expats gebruiken deze route voor een visa run. Een enkeltje kost 1450 baht in de B klasse en 1990 baht in de G klasse (exclusief 10 baht luchthavenbelasting).

Het promotietarief kan je boeken tot 30 november. Reizen kan van 29 november – 31 december 2013. Passagiers die reizen in de G Class kunnen tot 31 januari 2014 reizen.

De eerste vlucht, de PG351, zal vanaf Bangkok vertrekken om 07.25 uur en komt aan in Udon om 08.30 uur. De terugvlucht vanuit Udon vertrekt om 09.15 uur en komt in Bangkok aan om 10.20 uur. De avondvlucht, de PG355, vertrekt uit Bangkok op 18.45 uur en komt aan om 19.50 uur. Je kan uit Udon vertrekken om 20.35 uur en je komt aan in Bangkok om 21.40 uur.

Nok Air heeft met zes vluchten per dag de meeste vluchten naar Udon Thani. Thai AirAsia biedt drie dagelijkse vluchten.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Bangkok Airways: promotie tarief naar Udon Thani”

  1. Louwrens zegt op

    Vliegt Bangkok Airways op Don Muang of Suvarnabumi? In het overzicht ontbreekt Thai Airways, dat 3 maal per dag op Udon vliegt, en is tot nu toe de enige die op BKK landt ipv DMK. Wel zo handig voor aansluiting na de vlucht van Amsterdam en vice versa natuurlijk. Ook een beetje promotie van Thai Airways gehad: op 28 okt voor iets meer dan 1000 Baht naar Udon gevlogen, met ruimbagage van 23 kg.

  2. Mr. Thailand zegt op

    Bangkok Airways vliegt niet van DMK, maar van BKK. Je hebt inderdaad gelijk dat dat een groot voordeel is!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website