Bangkok Airways gaat tweemaal daags van Bangkok naar Chiang Rai vliegen. De eerste vlucht start op 28 maart 2014, er zal gevlogen worden met de Airbus A320 (162 stoelen).

Chang Rai

Chiang Rai is de meest noordelijke provincie van Thailand en wordt gezien als de toegangspoort tot de buurlanden, waaronder Myanmar, Laos en China. Chang Rai is een alternatief voor het grotere en meer toeristische Chiang Mai.

Het vluchtschema van Bangkok Airways bestaat uit een vroege vlucht vanaf Bangkok (Suvarnabhumi) om ​​07.35 uur. Je komt dan aan in Chiang Rai om 08.55 uur. De avondvlucht vertrekt uit Bangkok om 18.05 uur en komt aan om 19.25 uur.

Vertrekken vanaf de luchthaven van Chiang Rai, kan om 09.45 uur met als aankomsttijd in Bangkok: 11.05 uur. De tweede vlucht vertrekt om 20.10 uur en komt aan om 21.30 uur.

Alle passagiers van Bangkok Airways hebben toegang tot de boutique lounge op Suvarnabhumi waar men zichzelf kan trakteren op gratis hapjes, verschillende warme of koude dranken en gratis Wi-Fi. Er is ook een kinderhoek in de lounge met speelgoed voor jonge kinderen.

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek www.bangkokair.com of neem contact op Call Center 1771.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website