AirAsia komt met een extra vlucht van Bangkok naar Kuala Lumpur en promoot dit met een actietarief voor een enkele reis.

Thai AirAsia zal dankzij deze extra dagelijkse vlucht, nu 10 keer per dag van en naar Kuala Lumpur in Maleisië vliegen.

Met ingang van 16 augustus wordt vlucht FD 2917 aan de timetable toegevoegd. Het vliegtuig vertrekt vanaf Don Mueang om 12.50 uur en komt aan aan in Kuala Lumpur om 16.00 uur. Daar vertrekt om 16.25 uur vlucht FD 2918, die om 17.35 uur aankomt op Don Mueang Airport in Bangkok.

Thai AirAsia’s CEO, Tassapon Bijleveld, laat weten dat AirAsia het aantal vluchten zal blijven uitbreiden op populaire routes.

Ter introductie van de extra vlucht, komt Air Asia met een vliegticket aanbieding. Een enkele reis inclusief toeslagen en luchthavenbelasting kost tijdelijk 1.190 baht (29 euro). Dit tarief is te boeken tot en met 16 juni op de website van AirAsia en geldt voor vluchten tussen 16 augustus-30 november.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website