AirAsia versterkt haar basis in Phuket met een nieuwe route van Phuket naar Khon Kaen, die vooral het regionale toerisme moet stimuleren. Er wordt vanaf 22 december vier keer per week gevlogen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Dat kan voorlopig voor een promotietarief vanaf Bt 690 per reis.

Eerder al lanceerde Air Asia de nieuwe internationale route Phuket – Macau, die op 8 januari start. Verder gaat de budgetmaatschappij de mogelijkheden om zelf in te checken en bagage af te geven, uitbreiden voor een nog betere reiservaring.

AirAsia heeft nu in totaal 11 incheckkiosken op de binnenlandse en internationale terminals geïnstalleerd. Daarnaast zijn er bij de internationale terminal op de luchthaven van Phuket drie machines voor bagage drop-off. Daar moeten nog vijf extra bijkomen voor de  binnenlandse terminal.

Volgens een woordvoerder is Phuket een van AirAsia’s belangrijkste luchthaven knooppunten, omdat het een verscheidenheid aan routes biedt, zowel nationaal als internationaal en gestaag blijft groeien.

Bron: The Nation


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website