AirAsia denkt aan basis in Myanmar

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
20 maart 2018

AirAsia overweegt een dochterbedrijf te starten in Myanmar. De populaire Aziatische budgetmaatschappij is daarvoor in gesprek met een lokale partij. Dat zegt CEO Tony Fernandes van AirAsia in een gesprek met persbureau Reuters.

Fernandes wil dat AirAsia zich ook vestigt in Vietnam en Myanmar zodat alle grote populaties in Zuidoost-Azië gebruik kunnen maken van de luchtvaartmaatschappij.

Sinds het aantreden van de nieuw gekozen regering zien luchtvaartmaatschappijen ook in Myanmar groeimogelijkheden. De mogelijkheden in het land zijn echter beperkt doordat de infrastructuur op de luchthavens ontoereikend is. Op termijn zal dit verder ontwikkeld moeten worden.

Een eerdere poging van het Japanse ANA om samen met een lokale partner een samenwerking op te zetten mislukte omdat de regering van Myanmar daarvoor geen toestemming gaf.

Bron: Zakenreisnieuws.nl

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “AirAsia denkt aan basis in Myanmar”

  1. T zegt op

    Tuurlijk Myanmar is een ruwe diamant ongeveer even groot als Thailand met ongeveer evenveel inwoners.
    En de economie en welvaart stijgt ieder jaar net als het toerisme je zou gek zijn om er niet nu in te stappen.

  2. Jacques zegt op

    De vroege vogel vindt de wormen. Als je het geld hebt en er op tijd bij bent dan valt er altijd wat te halen. We zullen zien wat er komen gaat.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website