Heb je geen bezwaar tegen een overstap in Dubai dan zijn de vliegtickets van Emirates nog steeds erg interessant. Momenteel heeft Emirates een leuke aanbieding naar Bangkok voor 598 euro.

Deze tickets kan je kopen van 10 januari tot 10 februari. Vliegen kan van heden tot 31 oktober 2014 (dus ook in het hoogseizoen in Europa zoals juni juli en augustus). Je kunt maximaal een maand in Thailand blijven.
Als extra profiteer je van 30 kg gratis ruimbagage, waar anderen slechts tot 23 kg toestaan. Nog een voordeel om te kiezen voor Emirates.

Meer informatie en boeken, kijk op de website: www.emirates.com

Bijzonderheden:

 • Fares applicable for Economy Class travel only.
 • Sales period: valid for sale from 10th January to 10th February 2014.
 • Travel period: valid for outbound travel from 10th January to 31st October 2014 – Except: Taipei which travel period starts on 10th February 2014.
 • Minimum stay: five days after departure from fare origin.
 • Maximum stay: one month after departure from fare origin.
 • Children / Infants Discounts: Child discount of 25% will apply between the ages of 2-11 based on full Adult published fare when accompanied by an adult in the same compartment. Infant discount of 90% will apply between the ages of 0-1 based on the full adult fare when accompanied by an adult in the same compartment on all flights.
 • Changes and cancellations: Changes before/after departure: not permitted. Cancellations before/after departure: ticket is not refundable.
No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Aanbieding vliegtickets Emirates, Amsterdam – Bangkok € 598”

 1. Leon zegt op

  Dat overstappen daar vind ik zo’n gedoe. Zoeken en ook nog lang wachten.
  Volgende keer weer een directe vlucht.

  • Antonius zegt op

   Air Berlin doet het voor 594,- euro´s. Ook voor langere periode dan een maand. Je moet alleen vertrekken vanaf Dusseldorf . Goed te bereiken met NS Hispeed . En niet onbelangrijk geen tussenstops.

  • Jan.D zegt op

   Juist, dat doe ik ook, dan maar iets duurder. Als je naar BKK vliegt met EVA AIR krijg je 1 nacht gratis hotel en transfer als je dat wilt. Ik ga alleen naar Thailand met EVA AIR, maar dit geldt alleen voor 2 (TWEE) personen en niet voor 1 persoon om een nacht over te blijven en transfer.
   Is dat “discriminatie” of niet. Het zal wel met een kostenplaatje te maken hebben.

   Heeft iemand hier ervaring mee.
   Jan

 2. Kees zegt op

  Ik vraag mij meer en meer af, of er ook aanbiedingen zijn in de tegenovergestelde richting?

  • Khun Peter zegt op

   Nee, vrijwel niet.

   • cor jansen zegt op

    Heb gekeken, bij KAYAK voor 578 euro via Moskow,

 3. Dirk zegt op

  Niet eens met de reactie van Leon. Zoeken? Lang wachten? Op de luchthaven van Dubai staat alles duidelijk aangegeven en gaat het allemaal vrij vlot is mijn ervaring.
  Persoonlijk vind ik het zeer aangenaam met Emirates te reizen: een welkome tussenstop na 6 uur vliegen, belastingvrij inkopen op de luchthaven en normaliter een overstaptijd tussen de 2 en 4 uur. Vervolgens de de tweede vlucht van eveneens 6 uur.
  Een andere reden is de geschikte aankosttijd op Schiphol met Emirates in de middag. Met de bijv. de KLM is de aankomsttijd 18:45 uur.

 4. Herbert zegt op

  Heb vorige week geboekt voor €588 maar het kon al voor € 576 via Dubai
  Vanwege de vertrektijd voor de iets duurdere optie gekozen en vlieg in maart en april
  Heen 7 uur en terug 2.5 uur wachttijd

 5. luc zegt op

  de tickets in het hoogseizoen juli – augustus zijn wel een heel stuk duurder ( 900€) en dus niet zoals geschreven, ook in het hoogseizoen. En inderdaad zoals Dirk al zei is het helemaal geen gedoe om over te stappen. Alles is goed aangegeven. En zeker niet lang wachten, er zijn zelfs tickets waarbij je maar 1h40 moet wachten. Dit is wel krap maar toch te doen.

 6. Leon zegt op

  Dirk wat een reclamepraatje toch.
  Overstappen duurt verschrikkelijk lang. Herbert zegt net nog 2.5 uur en 7 uur wachten tussen de vlucht. Als je dan voor een paar euro meer een directe vlucht kun pakken doe je dat toch.
  Ik vind het geen leuk begin van mijn verblijf daar.
  Het is ook nog extra onrustig omdat na de tussenlanding en het wachten het hele circus van eten uitdelen en koffiedrinken opnieuw begint.
  Liever uitgerust uitstappen dan al dat gedoe voor een paar euro goedkoper.

  • Dirk zegt op

   Leon, het is niet mijn bedoeling een reclamepraatje te houden (ik heb geen enkel belang in Emirates). Zoals in andere reacties is aangegeven, is er voldoende keuze vwb vliegmaatschappijen. Ieder zijn voorkeur: direct of indirecte vlucht en/of vertrekpunt.
   Over de overstaptijden het volgende: Emirates zet de minder populaire vluchten in de lijst van ‘special offers’. Dwz er kan een vlucht tussen zitten met een lange overstaptijd is mij al eens opgevallen (7 uur – zie reactie Herbert). Kwestie van marketing door Emirates. Houd er tevens rekening mee dat er andere voorwaarden zijn verbonden aan goedkopere tickets: ‘de kleine lettertjes’ (wel/geen annulering mogelijkheid, wel/geen mogelijkheid reisdata te veranderen of, indien mogelijk, tegen een hoog tarief).
   P.S. Sigaretten zijn goedkoop op de luchthaven van Dubai: 16 euro voor 10 pakjes.

 7. ko zegt op

  vlieg in mei voor 502 euro naar Schiphol vanaf BKK met de Emirates. Wel betalen in TBT via de creditkaart. Vanwege de koers nu extra voordelig. Inderdaad tussenlanding in Dubai, maar zo kom je nog eens ergens en die 3 uurtjes vliegen ook om en halverwege even lekker de benen strekken is ook prima. Tijden van de tussenlanding staan prima aangegeven, dus je kunt kiezen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website