Beste redactie,

Wij willen van half november 2016 tot half mrt 2017 een 4 maand verblijf in Thailand plannen, wij zijn beide 50+ nu weet ik dat wij een 90 dagen Non Immigrant visum kunnen krijgen.

Onze vraag is kunnen wij na deze 90 dagen er ook bij het Toerist office een maand extra bij krijgen? Wij komen al 7 jaar in Thailand altijd voor 2 of 3 maanden. Dit is de eerste keer dat wij voor 4 maanden willen.

Groet,

Egbert


Beste Egbert,

Neen, in principe kan je een Non-immigrant”O” Single entry niet verlengen met een maand. In het beste geval wel met 7 dagen.

Maar, iemand heeft mij ooit eens vertelt dat hij al eens een maand verlenging heeft bekomen van zijn Non-immigrant “O” Single entry. Ik weet niet of het waar is. Kan (het is Thailand), maar ik heb het nooit zelf kunnen controleren. De immigratieofficier heeft in dat geval misschien toch beslist om een verlenging van een maand toe te staan. Dat zou kunnen. Wie weet….

Ik geef dit dus mee, maar onder groot voorbehoud. Indien het toch lukt laat het dan even weten. Kan ook andere verder helpen.

In het andere geval zal het dus een “borderrun” worden. Let op want over land bekom je slecht 15 dagen “Visa Exemption”. Dit kan je wel nog laten verlengen met 30 dagen.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website