Hallo Ronny,

Ik heb zeer uitgebreid gegoogeld, uitgeplozen, gezocht, maar ik kom er alleen echt niet uit. Misschien is er bij u een dame of heer die mij kan helpen? Ik ben 47 jaar. Ontvang een WIA via uitkering (€ 1.200,- netto per maand). Heb dus wel een vast inkomen.

Is er een mogelijkheid voor mij om een visum voor lang verblijf te krijgen? Non Imigrant O? Multiple? Ik kom er niet meer uit. Vind het erg prettig in Thailand en daar kan ik nog wat met mijn inkomen. Is in Nederland erg moeilijk..

Vriendelijke groeten,

Jessica


Beste Jessica,

Als alleenstaande kan u geen Non-immigrant “O visum bekomen indien u niet de leeftijd van 50 hebt bereikt. Dat is namelijk een eis. Of u dan al dan niet aan de financiële eisen voldoet staat hier los van.

Het zou enkel mogelijk zijn als u getrouwd bent met een Thai, of indien getrouwd met een niet-Thai die dan wel aan de eisen van een Non-immigrant “O” voldoet. In dat laatste geval zal de partner ook een Non-immigrant “O” kunnen bekomen.

Je moet eens kijken of je voor het METV (150 Euro) in aanmerking komt. Kan je, al je het een beetje uitrekent en met “borderruns” en verlenging(en) inbegrepen, toch een 9 maand mee overbruggen in Thailand.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website