Thailand visavraag Nr 162/20: Jaarverlenging Thai Marriage

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
4 oktober 2020

Vraagsteller: Johan

Kom reeds ca 13 jaar in Thailand. Ben sinds 5 jaar in Thailand officieel getrouwd. Kreeg altijd een Visum NON-IMM “O” Multiple. Nu heb ik een NON-IMM “O” Single voor 90 dagen gekregen (omdat men bij Thailand verlaten na 3 maanden , zoals bij Multiple moet, je er niet meer in komt).

Vraag: Welke mogelijkheden zijn er om mijn single-visa gedurende de komende 3 maanden bij de Immigration in mijn woonplaats Buri Ram te verlengen. Ik wil graag langer bij mijn familie verblijven.

Bedankt voor de raadgevingen.


RonnyLatYa

Het maakt niet uit voor een (jaar)verlenging of een verblijfsperiode van 90 dagen bekomen werd met een Single of een Multiple entry. Als getrouwd kan je verlengen op basis van “Thai Marriage”, maar als je voldoet aan “Retired” eisen kan dat ook.

90 dagen bekomen met een Non-immigrant O visum kan je verlengen met een jaar en dan ben je meteen een jaar gerust, maar kan ook met 60 dagen op basis van Thai marriage maar dan moet je wel na die 60 dagen buiten.

De voorwaarden en bijkomende info kan je in de link terug vinden. Het zijn de meest gevraagde eisen, maar lokaal kunnen er wel wat afwijkingen in zitten. Het is nooit een slecht idee om voordien eens langs te gaan bij je immigratiekantoor. Meestal hebben ze wel een document liggen met de lokale eisen.

TB Immigration Info Brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

TB Immigration Info Brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website