Vraagsteller: Eric

Visa on merriage, grotere kans op spoedige terugkeer? Vergroot het bezit van een “Visa on marriage” de kans op spoedige terugkeer naar Thailand? Diplomaten, mensen men afspraken voor het bezoeken van een ziekenhuis en zakenmensen worden genoemd om straks als eerste naar Thailand te mogen reizen!

Veel Europeanen {dus ook Belgen en Nederlanders} zijn al maanden in afwachting om terug te kunnen keren naar hun echtgenote of vriendin en kinderen. Wat is hierover bekend?


Reactie RonnyLatYa

Het getrouwd zijn met een Thai kan de kansen om vroeger terug te keren verhogen, maar meer dan wat in dit artikel van de BP staat weet ik ook niet.

“Skilled workers/experts, people with Thai families and residences in Thailand, educational personnel, students, businesspeople/investors with short visits and guests of the government would be allowed in on July 1, he said.

www.bangkokpost.com/thailand/general/1940456/green-light-for-foreigners?

Het is afwachten tot er meer details bekend wordt.

Indien er lezers zijn die meer info hebben mogen dit altijd laten weten. Liefst niet iets wat je dan gehoord hebt, maar geef er dan el een degelijke link bij en liefst een van een officiële instantie.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website