Vraagsteller: Lenaerts

Ik heb op 17/11 een afspraak bij de Belgische ambassade in BKK voor mijn inkomsten verklaring affidavit. Dat is geen probleem maar nu lees ik dat immigration ook vraagt dat het document nogmaals wordt gelegaliseerd door de office van foreign affairs. Kan ik dit te samen laten doen bij de ambassade op 17/1, of is dat nog een ander gebouw?

Zo ja, graag het adres en email van Office van foreign affairs.

Bedankt voor steeds de juiste info


Reactie RonnyLatYa

In de eerste plaats moet je eens informeren bij je lokaal immigratiekantoor of dat Affidavit wel aanvaard wordt en of het dan wel moet gelegaliseerd worden? Er zijn immigratiekantoren die dat vragen, maar er zijn nog meer immigratiekantoren waar dat niet het geval is en je die kosten dan kan besparen. En vraag het aan het immigratiekantoor liefst zelf.

Op de ambassade kunnen ze jouw handtekening dan wel legaliseren, maar niet hun eigen handtekening natuurlijk. Daar moet je voor naar Foreign Affairs. Daarmee bewijst Foreign Affairs dan dat de handtekening van de ambassade echt is. Dat is op dezelfde plaats als waar je gaat om documenten bij huwelijk te legaliseren. Maak op zich niet uit welk document je wil gaan laten legaliseren. Dat is hetzelfde adres.

Dat adres kan je ook terugvinden op de website van o.a. de Belgische ambassade:

LEGALIZATION

Legalization Division, 3rd Floor,

Department of Consular Affairs,

Ministry of Foreign Affairs,

123 , Chaengwatana Rd., Thung Song Hong,

Laksi District, BANGKOK 10210

Tel. 02-575.1056 – 59 , 981.71.71 Ext. 3301, 3304

Fax. 02- 575.10.54

https://thailand.diplomatie.belgium.be/nl/consulaire-diensten/huwelijk-attest-geen-huwelijksbeletsel

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website