Thailand Visa vraag Nr 386/22: Jaarverlenging met een maand ingekort

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
22 oktober 2022

Vraagsteller: Willem

Kunt u mij eens uitleggen hoe het komt dat mijn jaarvisum datum dit jaar met een maand verkort is? Alle jaren zolang ik hier ben moest ik voor 25 december aanvragen inleveren. Op 25 oktober dat jaar verliep mijn 90 dagen. Op aanwijzigingen van een medewerker kon ik mijn jaarvisum gelijk aanvragen. Tot mijn verbazing zag ik nu dat ik voor 25 november aan moet vragen of inleveren. Hoe is dit mogelijk of is er iets fout gegaan?


Reactie RonnyLatYa

Een jaarverlenging kan je standaard 30 dagen voor einddatum aanvragen, alhoewel er ook zijn die het 45 dagen voordien kan. Je kon nu vroeger je aanvraag indienen heeft men gezegd, maar dat heeft mogelijk tot gevolg gehad dat men aan die 30 dagen heeft vastgehouden en men dus ook die jaarverlenging na 30 dagen heeft laten ingaan. Misschien heeft men je dat niet duidelijk genoeg gezegd wat de gevolgen waren. Maar eigenlijk is het dan nog niet correct want (jaar)verlenging moet altijd aansluiten op de vorige periode. Daarom noemt het ook een verlenging.

Maar je kon dat daar toch ook vragen… je bent er toch bij of niet? Aan mij moet je toch niet vragen “Kunt u mij eens uitleggen hoe het komt dat mijn jaarvisum datum dit jaar met een maand verkort is”.

Ik moet me daar toch niet voor verantwoorden?

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website