Thailand Visa vraag Nr 355/22: Non-immigrant O Multiple entry E-Visa

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
20 september 2022

Vraagsteller: Bert V

Ik heb laatst een vraag gesteld i.v.m een visumaanvraag, ik wil een ieder bedanken voor de uitgebreide antwoorden. Eind oktober 2022 wil ik tot half april 2023 naar Thailand. Ik ben nu bezig met het aanvragen van een Non -immigrant O visum.

Ik heb de benodigde papieren die voor het visum worden gevraagd. Zoals in mijn geval een invitation letter, op de laatste pagina van het E-visum waar de documenten moeten worden geupload zie ik nergens de vraag waar ik de invitation letter kan uploaden?

Bij de vraag welk visum ik wil, heb ik het Non immigrant O multi entry ingevuld. Daarin wordt gesteld dat je moet aantonen er redenen zijn om een multi entry te krijgen (hoe doe je dat)? Misschien maak ik het mijzelf moeilijker dan het is, of ik doe het niet goed?

Als er lezers zijn die ook met het aanvragen van een een Non-immigrant visum aanvraag te maken hebben gehad, alle tips en adviezen zijn welkom


Reactie RonnyLatYa

1. Omdat die E-visa site door verschillende ambassades wordt gebruikt, is de website niet aangepast aan al de eisen die deze verschillende ambassades stellen. Mogelijk wordt dit in een volgende update van de E-visa site aangepast. Je mag tot dan uploaden waar je wil. Maakt niet uit waar. Op de ambassade halen ze dat wel uit elkaar.

Het belangrijkste is dat je alle eisen hebt geupload die hier staan. De plaats waar je dat doet is minder belangrijk.

https://hague.thaiembassy.org/th/publicservice/e-visa-categories-fee-and-required-documents

De website van de Thaise Ambassade in Brussel vermeldt dit o.a. op hun website

“The Embassy is in the process of requesting additional sections from the Thai e-visa web developer, which may take some time. In the meantime, you may upload the rest of the required documents where deemed appropriate or in the same section as other documents. It is important to upload all required documents in order for your application to be processed in a timely manner.”

https://www.thaiembassy.be/visa/?lang=en

2. Bij een Multiple entry moet je een “Traval plan” meesturen. Dat is je bewijs waarom je een Multiple entry Nodig

“Travel plan for Non-Immigrant (ONLY for multiple entries) (download HERE)”

https://hague.thaiembassy.org/th/publicservice/e-visa-categories-fee-and-required-documents

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website