Thailand Visa vraag Nr 333/21: Visum aanvraag online (10)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: , , ,
1 december 2021

Vraagsteller: Kop

Vrijwel alle vragen over vereiste documenten voor de aanvraag van een visum zijn inmiddels min of meer beantwoord. Een vraag is tot nu toe onderbelicht gebleven, namelijk de eis dat je je een”bewijs van uw accommodatie in Thailand’ (hotelboeking, uitnodigingsbrief van familie of kennissen in Thailand, etc.) moet opsturen.

Mijn huurcontract ligt in mijn appartement. Daar kan ik niet bij. De huisbaas spreekt geen Engels, dus laten opsturen kan ook niet.

Mijn vraag is: Welk bewijs van onderkomen hebben andere forumleden opgestuurd? Zijn er forumleden die ook echt met dit bewijs een visum gekregen hebben ?


Reactie RonnyLatYa

Ken je niemand die in het Thais een mail naar die huisbaas kan sturen?

Misschien iemand van je kennissen die bij je huurcontract kan komen of een uitnodiging wil maken voor jou.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

1 reactie op “Thailand Visa vraag Nr 333/21: Visum aanvraag online (10)”

  1. GeorgeB zegt op

    Heb visum 60 dagen gisteren aangevraagd. Een notitie van mij in het engels met het verblijfadres en een toelichting van mijn partner in het thai was onvoldoende. Kreeg ook een vraag om ander document. Daarna de reservering van het hotel voor de eerste dag, opgestuurd. Is geaccepteerd. Er werd ook aangegeven dat een uitnodiging van een thai met een kopie van zijn/haar ID card zou worden geaccepteerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website