Thailand Visa vraag Nr 326/21: Visum aanvraag online (7)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: , ,
26 november 2021

Vraagsteller: Jan

Op 23 november 2021 heb ik een e-visa aanvraag ingediend. Mijn aanvraag is geaccepteerd en heb inmiddels 35 euro betaald. Als ik mijn status bekijk staat deze op “processing” met op het teken van documenten een rode stip en op het belletje boven in de taakbalk ook een rode stip. Als ik deze aan vink komt het bericht “Request Document 1” en de opmerking om mijn email te checken of contact op te nemen met de ambassade.

Ik heb vervolgens mijn email gecheckt, maar daar in is geen enkel bericht te vinden. Dus contact opgenomen met de ambassade. Deze konden mij vertellen dat er een bericht verzonden was. Op mijn antwoord dat ik niets had ontvangen, ook niet in mijn spam, was het antwoord dat zij mij niet verder konden helpen, omdat alles automatisch via het e-visa systeem ging.

Ik kan dus niet reageren en moet maar afwachten wat er verder gaat gebeuren. Zijn er meer aanvragers bekend met dit probleem en zo ja, wat hebben zij er aangedaan?


Reactie RonnyLatYa

Wat is Document 1? Lijkt me iets met je paspoort. Dat eens controleren en als er daar wat mee aan de hand is misschien terug opladen als dat nog kan.

Ik probeer maar mee te denken wat het kan zijn. Lijkt me toch vreemd dat ook de ambassade je niet kan vertellen wat het probleem is. Ze weten dat er een mail is verstuurd maar kunnen je niet vertellen wat het probleem is.

Lezers die de aanvraag reeds indiende en goedkeuring kregen kunnen je misschien vertellen of zij hier ook tegenaan zijn gelopen en hoe ze het opgelost hebben.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

4 reacties op “Thailand Visa vraag Nr 326/21: Visum aanvraag online (7)”

 1. Ep zegt op

  Ik heb zondag die van mij en mijn vrouw aangevraagd die van mijn vrouw is goed bij die van mij staat hetzelfde als bij Jan ik heb een mail gestuurd maat krijg geen bericht terug
  En daar sta je dan te kijken en wordt blijkbaar niet geholpen door de ambassade in Den Haag
  Zijn ze bijna 2 jaar in lockdown geweest komen ze als ze weer losgaan met een nieuw systeem hadden ze toch beter eerder kunnen testen maar nee ze gaan los en nu krijg je alle problemen lekker handig zoiets

 2. Lex zegt op

  Wat Jan H vergeet te vermeld is, dat hij binnen 2 uur nadat hij een email gestuurd had, antwoord heeft gehad met de dingen die hij fout heeft gedaan, oa dat hij zijn bankafschrit toevoegt zonder zijn naam, jammer, beter LEZEN

 3. Khun Peer zegt op

  Kijk even in je ongewenste email of spam foldrr daar kwam de mail van hun bij mij binnen

 4. Theo zegt op

  Vandaag erachter gekomen dat aanvullende eisen voor non-immigrant O extra eisen zijn:
  1. Selfiefoto met naadt het hoofd infopag van paspoort afgebeeld.
  2. Bevestiging betaalde reservering SHA+ hkt Bangkok.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website