Vraagsteller: Hugo

Reactie op vraag Nr 227/21. Al een 10-tal jaar kom ik Thailand binnen op Visa Exemption en bekom 30 dagen. Hierbij zou ik willen toevoegen dat ik altijd en zonder problemen een verlenging heb bekomen van 60 dagen eerst in immigratie bureel Lopburi, dan in Singburi en daarna in het nieuwe bureel in Chainat (totaal dus 90 dagen).

Wel nodig was bewijs van huwelijk en bewijs van woonplaats ( schoonouders ).

Nu mijn vraag; is deze regeling na Corona nog steeds van kracht ? Misschien kan dit ook interessant zijn voor sommige van uw lezers.


Reactie RonnyLatYa

Ja, als gehuwd met een Thai kan je een verblijfsperiode die bekomen is met een Visa Exemption of Tourist visum ook verlengen met 60 dagen.

Officieel is dat je dan je vrouw of Thais kind komt bezoeken, want als je een Thais kind hebt kan je dat ook met 60 dagen verlengen.

 Heb ik al wel meermaals geschreven hier.

 Hou er rekening mee dat bij het aanvragen van een CoE, men bij een Visa Exemption nu ook een bankbewijs van 700 Euro kan vragen.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website